Centru de cercetare şi dezvoltare software de un milion de dolari, în Bucureşti

de:
11 sept. 2012
0 Afișari
Centru de cercetare şi dezvoltare software de un milion de dolari, în Bucureşti

Ceragon a luat decizia de a investi în România în decembrie 2011, iar în aprilie a deschis centrul din Bucureşti, situat în Piaţa Victoriei. Compania are în prezent 16 angajaţi, număr care se va dubla până la finele anului.

„Costurile cu salariile sau subvenţiile guvernamentale nu au fost principalul motiv pentru a veni în România. Eficienţa echipelor de dezvoltare, apropierea geografică şi culturală au fost factorii cheie”, a declarat Ira Palti, directorul executiv al Ceragon, citat de zf.ro. Compania a evaluat posibilitatea de deschide un centru în ţări ca India, China şi Ucraina dar a ales România. „În alte ţări am fi avut nevoie de 18 până la 24 de luni pentru a avea un centru de cercetare dezvoltare funcţional, dar aici avem deja produse finalizate. Am început să avem rezultate în România cu 2-3 luni mai devreme decât am estimat”.

Ceragon are sediul central în Israel, şi este o companie multinaţională care oferă operatorilor de telefonie mobilă, precum şi altor furnizori de servicii prin cablu/wireless posibilitatea de a livra clienţilor servicii 2G/3G, 4G/LTE.

Cookies