SMART CITY

Centre de consultanţa şi de admitere la facultate pentru Danemarca şi Olanda, în weekend

Experţi occidentali din Marea Britanie, Olanda, Franţa, Elveţia, Germania, Grecia şi altele vor vizita oraşul Bucureşti pentru întâlniri personale cu candidaţii.

Posibilitatea de a depune dosarele de admitere în cele mai bune universităţi din Europa şi consultaţii gratuite vor fi oferite candidaţilor din România la cel mai mare târg de consultanţă educaţională pentru studii în străinătate – World Education Fair pe 22 şi 23 Februarie (Sâmbătă şi Duminică), la hotel Athenee Palace Hilton din Bucureşti, între orele 10:00 – 17:00.

In cadrul târgului vor fi deschise centre de consultanţa şi de admitere pentru Danemarca şi Olanda, pentru care termenele limită de admitere sunt scurte şi sunt în curs de desfăsurare. A doua şansă pentru tinerii din România vor oferi şi universităţi de top din Marea Britanie.

Instituţiile de învăţământ de elită vor prezenta noile programe pentru studii universitare şi de masterat şi condiţiile de acordare a burselor.

Informaţii complete despre programul târgului pot fi găsite pe site-ul proiectului www.worldeducation.ro<http://www.worldeducation.ro>, acolo unde se face şi înregistrarea pentru participarea la eveniment şi pentru prezentările şi consultaţiile individuale şi gratuite.

Pentru informaţii suplimentare: Ana Maria Papp, Manager Relaţii cu Parteneri şi Clienţi, IntegralEdu – anamaria@integraledu.ro/ 0733 069 004.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button