Central Warehouse, Luni la Teatru, Paradox, Ulise @ Trofeul Club A

de:
09 mart. 2012
2 Afișari
Central Warehouse, Luni la Teatru, Paradox, Ulise @ Trofeul Club A

Marţi, 13 martie, Trofeul Club A – Avanpost Rock continuă competiţia cu trupele: Central Warehouse, Luni la Teatru, Paradox, Ulise

Trupa câştigătoare a Trofeului Club A, care va fi aleasă conform votului juriului va urca pe una dintre scenele EXIT Festival 2012! Publicul care votează în club în seara concertului poate câştiga tricouri, vouchere, cărţi iar la sfârşitul competiţiei, prin tragere la sorţi, două bilete la EXIT Festival. Cei ce votează online vor câştiga prin tragerea la sorţi, săptămânală, un card de participare pentru toate concertele din Club A în 2012.

Central Warehouse este un power-trio care abordează, pur şi simplu, genul „Rock” într-o manieră ‘N’ Roll”. Membrii ei, sau angajaţii depozitului cum ar fi mai corect, şi-au început activitatea în liceu, în anul 2006, şi-au ales numele într-un mod inedit (de pe un gard) şi au început să cânte mai serios la sfârşitul anului 2009. Formaţia a susţinut concerte în cluburile din Bucureşti, iar la apariţii notabile menţionăm: Festivalul Club A 2011, Tonomatul DP2, Concert în Otopeni în deschiderea Compact şi Iris. Acestea toate au fost susţinute în formula de 4 membri, însă apariţia la concurs va fi prima în format trio.

În Central Warehouse lucrează:

Paul „Panti” Drăguşin – bas, voce

Rareş „Reez” Brânzoi – tobe

Tibi Ionescu – chitară, voce

Luni la Teatru este o trupă de rock alternativ.

Componenţa trupei:

Postolache Radu – Vocal, Acoustic guitar

Ionuţ „John” Mititelu (Butterflies in my Stomach) – electric guitar

Ghiuta Dorin – Keyboard, Backing vocals

Asofiei Dan – Drums, Backing vocals

Bogdan Liviu – Bass

Au concertat în mai multe cluburi din ţară precum: Bacău(The Stage, Subway, Vial Caffe, etc.), Iaşi(Dublin, etc), Suceava(Vox, BRC fest), Galaţi(Zodiar)

Trupa Paradox s-a nascut la finalul anului 2009, la iniţiativa celor doi prieteni pasionaţi de chitară : Tibi Galea şi Răzvan Calcan. În scurt timp li s-au alăturat pe rând şi restul membrilor. Deşi trupa a suferit mici modificări de componenţă, în formula actuală, cu Vlad Bazaran la tobe, Ștefan Cacior la bass şi Vlad Cristea – voce, cei doi chitarişti Tibi şi Răzvan simt că sunt pe un drum bun.

Pentru Paradox, anul 2010 a fost foarte important, fiind anul de debut al trupei pe scenele live din Bucureşti. Pe lângă invitaţiile de a cânta la diferite concerte, anul 2010 a fost marcat de un eveniment important pentru trupă prin câştigarea preselecţiei pentru deschiderea festivalul OST Mountain 2011.

Paradox cântă compoziţii proprii, una dintre melodiile cele mai cunoscute este „Monster”, melodie care a şi fost prezentă timp de 11 săptămâni în 2010, la RomTop / CityFM.

Anul 2011 a început în forţă pentru trupă, cu multe apariţii live anunţate în programul lor: Concerte în Bucureşti în cateva cluburi, la Padinafest împreună cuViţa de Vie, Stillborn, Travka, participarea la concursul Imagine Romania şi calificarea în faza finală de la Sibiu.

Componenţa actual a trupei este:

Tibi Galea – chitară lead

Răzvan Calcan- chitară

Ștefan Cacior – bass

Vlad Bazaran- tobe

Vlad Cristea- voce

https://www.facebook.com/ParadoxTrupa

Ulise este o trupă de rock alternativ din Bucureşti din care fac parte Dan Stoica (chitară/voce), Ionuţ Gagu (bas) şi Cătălin Fuioagă (tobe). Cei 3 lucrează la două serii de piese care există în stare brută şi care sunt grupate sub numele de revers şi celelalte 8. Din revers există câteva înregistrări pe youtube si pe pagina de Facebook a trupei.

Istoricul relevant al trupei este scurt. Ulise a început să cânte atunci când Cătălin Fuioagă s-a alăturat lui Dan Stoica şi Ionuţ Gagu. Timp de un an, Andra Stan a fost basista trupei, însă a fost înlocuită de Ionuţ Gagu la sfârşitul verii lui 2011.

Ulise a avut prima serie de concerte (primăvara/vara lui 2011) în cluburile Wings, Club A, Underworld, The ARK etc. – singuri sau în deschiderea unor formaţii mai mari şi se pregăteşte, într-o echipă mai scurtă, să se întoarcă pe scenă cu bucăţi din revers şi celelalte 8.

Cookies