ȘTIRI

Cenestezica @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Cenestezica

De Alex Roşca
Cu: Lăcrămioara Bradoschi, Dan Clucinschi, Marius Petrescu
Regia: Daniel Ionescu şi Mihai Vântu

Coregrafia: Cristina Iusan
Scenografia: Ana-Iulia Popov 
Grafica şi ilustraţia foto: Alex Roşca.
Durata: 60 min
Rezervări: Teatrul Tabu/ Legere Live: Piaţa Rosetti nr. 5 / 0753 694 852 / rezervari@act-q.org

Cenestezica este un eseu phiso-filozofic intim în forme şi culori sau refuzul blogului.
CENESTEZÍE f.1) Senzaţie vagă pe care o are o persoană despre existenţa propriilor organe corporale, care în stare normală nu intră în sfera atenţiei sau preocupării psihice. 2)psih. Reacţie senzorială la receptarea unui fapt de viaţă, a unei opere de artă etc. [Art. cenestezia; G.-D. cenesteziei; Sil. -zi-e] /din fr. Cenesthesie
CENESTEZICA este un spectacol de emanaţie dadaistă ce are la bază texte de pe blogul cu acelaşi nume semnat Alex Roşca, o îmbinare fericită între teatru, arte vizuale şi multimedia din care rezultă un spectacol plin de culoare şi umor.

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button