Celebrul regizor Tim Burton a fost în secret la București, să caute castele în România pentru producția unui serial cu înfricoșătoarea Wednesday Addams în prim-plan

17 mai 2021
3247 Afișari
Celebrul regizor Tim Burton a fost în secret la București, să caute castele în România pentru producția unui serial cu înfricoșătoarea Wednesday Addams în prim-plan
Celebrul regizor Tim Burton a fost în secret la București, să caute castele în România pentru producția unui serial cu înfricoșătoarea Wednesday Addams în prim-plan

“Wednesday” are opt episoade, este produs de Netflix și MGM/UA și este un serial live-action care urmărește perioada de studenție a teribilei Wednesday, mezina familiei Adams. Filmul e regizat de Tim Burton, informația a fost confirmată de Netflix pe contul său de Twitter. Tim Burton a fost în mai 2021 la București, apoi Castelul Peleș pentru prospecții, ne-au declarat sursele noastre.

Regizorul Tim Burton a fost la București în căutare de locuri de filmare pentru Wednesday în primăvara lui 2021, dar nu era pentru prima dată în România. A mai fost la București împreună cu prietenul său, Johnny Deep, în anul 2016, atunci când actorul a concertat cu trupa sa “ The Hollywood Vampires”. Pe scenă, membrilor fondatori ai formației – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alăturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi mulți-instrumentist Bruce Witkin.

the, hollywood, vampire, trupa
Trupa „The Hollywood Vampires” cu regizorul Tim Burton in mijloc. Foto credit facebook The Hollywood Vampires.

Wednesday, mezina familiei creepy vine in România

De altfel, Johnny Depp a jucat în opt filme regizate de Tim Burton, cel care a semnat printre altele si super-producțiile “Edward Scissorhands”, “Batman”, “Batman Returns”, “Ed Wood”, “Mars Atttack”, “Alice în Țara Minunilor” sau “Dumbo” pentru Disney.

O vom reântâlni pe Wednesday Addams în timpul anilor ei de studii la Academia Nevermore, în timp ce încearcă să contracareze crimele monstruoase care terorizează orașul și să rezolve misterul supranatural care i-a învins pe părinții ei, acum 25 de ani. Pe Wednesday, cu siguranță că nimeni nu o poate uita. Personajul a fost jucat pentru prima dată de Lisa Loring, în serialul pentru televiziune “The Addams Family”. Acrița avea șapte ani atunci. Wednesday a mai fost interpretată de Christina Ricci de două ori, în anul 1991 și 1993.

familia, adams

Tim Burton a fost la Castelul Peleș cu treabă

Personajul Wedneday a fost creat in anul 1936 de desenatorul și caricaturistul american, Charles Addams, cel care a realizat portretele membrilor familiei: Gomez și Morticia Addams, copilașii lor, Wednesday și Pugsley, unchiul Fester și Bunica, majordomul Lurch și Mâna care se mișcă singură, Thing.

Filmul din anul 1991, in regia lui Barry Sonnenfeld, îi avea în roluri principale pe Angelica Huston și Raul Gomez, Zilele trecute, Tim Burton a vizitat Castelul Peleș. Regizorul este fan declarat al Familiei Adams. Echipa de productie ii mai include pe Andrew Mittman (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee și Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman pentru Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) și Gail Berman (Familia Addams, Alphas).

 

Cookies