ARHIVA B365

Celebru rugbist din România, ARESTAT pentru trafic de droguri

Arestarea sportivului a avut loc la capătul unei acţiuni a procurorilor DIICOT pe litoral, vizând traficul şi distribuţia de droguri în Constanţa, anunţă în ediţia online Monitorul de Vrancea, citat de prosport.ro.

Astfel, procurorii DIICOT au urmărit informaţiile despre un grup de persoane cu domiciliul în Bucureşti, care distribuiau droguri în Constanţa, având ca obiect punerea în executare a cinci mandate de percheziţii domiciliare şi a trei mandate de aducere, care au vizat patru persoane din municipiul Bucureşti.

Potrivit procurorilor, în perioada mai – august 2015, aceștia s-au implicat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în Constanţa şi Bucureşti, potrivit sursei citate.

Oamenii legii au găsit 17.950 lei, 70 grame de canabis, precum şi dispozitive pentru prepararea, porţionarea şi consumul drogurilor, iar trei persoane au fost conduse la sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa pentru cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, potrivit prevederilor Legii nr. 143/2000. În cazul rugbistului legitimat de CS Dinamo şi a iubitei lui, procurorii au dispus „arestarea preventivă a inculpaţilor Borş Teodor şi Câtu Mădălina – Georgiana, perioadă de 30 de zile de zile , începând de la data de 21.08.2015 şi până 19.09.2015 , inclusiv”, mai arată sursa citată.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button