BAZAR

Celebrele foişoare din Parcul Obor, funcţionale şi iarna. Ce soluţie a găsit Primăria

Primăria Sectorului 2 a eliberat terenurile respective de vechile construcții de lemn care nu mai prezentau siguranță în exploatare și, în cursul acestei săptămâni, va monta pavaje și borduri noi de delimitare a zonelor respective. Ulterior, se va mări numărul de foișoare la cinci pentru a permite accesul mai multor persoane simultan la mese de joc, scurtând astfel timpul de așteptare.

De asemenea, se vor monta coșuri de gunoi, bănci și mese de cea mai bună calitate, care vor permite desfășurarea în continuare a îndrăgitelor partide de șah, table, rummy etc, informează administraţia locală într-un comunicat de presă. 

Primăria Sectorului 2 acordă o atenție deosebită zonelor de foișoare din Parcul Obor, deoarece este de notorietate faptul că de ani au devenit locul preferat de întâlnire al celor care vor să petreacă câteva ore alături de prieteni pentru jocuri de strategie, dar și pentru a dezbate subiectele fierbinți ale momentului.

Și pentru că iarna este aproape, conducerea Primăriei Sectorului 2 a decis ca toate foișoarele pentru jocurile de societate din Parcul Obor să fie închise cu folii speciale, care vor permite folosirea lor inclusiv pe timp ploios, anunţă administraţia locală. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button