Cele mai vechi malluri din București se modernizează cu 50 de milioane de euro

de:
03 oct. 2012
2 Afișari
Cele mai vechi malluri din București se modernizează cu 50 de milioane de euro

Cele două malluri deschise în 1999 și 2004 au acum concurență importantă, cu încă 13 centre comerciale pe piață. Pentru a putea face față, proprietarii vor să modernizeze spațiile comerciale.

In cadrul Plaza Romania va fi incorporat un parc de distractii indoor, iar la Bucuresti Mall se va pune accentul pe spatiile verzi si cele deschise de lounge si relaxare.

Suprafaţa închiriabilă a celor două proiecte va creşte cu circa 20%, în urma unei investiţii de 50 de milioane de euro, potrivit lui Ali Ergun Ergen CEO al companiei Anchor Grup.”Nu este vorba de o simplă renovare a celor două malluri. I-aş spune renaştere”, a declarat acesta în condiţiile în care mall-urile nu vor fi doar exstinse, ci şi renovate din temelii.

Bucureşti Mall şi Plaza România au suprafeţe închiriabile de 38.000 mp, respectiv 47.000 mp, astfel că extinderile vor măsura circa 7.000 mp, respectiv 9.000 mp.

Ali Ergun Ergen, cel care la începutul acestui an a revenit în cadrul Anchor Grup după ce a coordonat timp de şase ani zona comercială a proiectului Băneasa, va gestiona dezvoltarea şi a început deja discuţiile cu viitorii chiriaşi ai celor două malluri, afirmă surse din piaţa de retail. Planurile Anchor vor fi detaliate astăzi într-o conferinţă de presă.

Cookies