Lux imobiliar de Bucureşti: Cum arată cele mai scumpe apartamente din ţară GALERIE FOTO

de:
19 iun. 2012
0 Afișari
Lux imobiliar de Bucureşti: Cum arată cele mai scumpe apartamente din ţară GALERIE FOTO

Iată care sunt cele mai scumpe apartamente din ţară, conform imobiliare.ro:

Primul loc în clasamentul celor mai scumpe apartamente este ocupat de un penthouse în suprafaţă de 303 mp utili, cu patru camere şi o terasă de 330 mp care include un jacuzzi pentru şase persoane, situat la etajul patru într-un complex rezidenţial exclusivist finalizat în 2008, din pădurea Băneasa. Locuinţa are trei băi şi dispune de finisaje de lux, încălzire în pardoseală şi climatizare centralizată. Imobilul în care se află are rezistenţă seismică de până la la 8 grade pe scara Richter. Complexul are un loc de joacă pentru copii, servicii de pază permanentă, zonă de recepţie pentru vizitatori şi parcare exterioară pentru vizitatori. Penthouse-ul este scos la vânzare pentru 3 milioane de euro.

Locul doi este ocupat de un alt apartament din nordul Bucureştiului, o locuinţă cu 13 camere, opt băi şi trei terase, situată la primul etaj al unui imobil din Pipera. Preţul solicitat este de 2,25 miloane de euro. Locuinţa este complet mobilată şi utilată la standarde de lux.

Locul trei revine tot unui penthouse, de data aceasta situat în zona Herăstrău. Locuinţa cu o suprafaţă utilă de 450 mp şi vedere spre Parcul Herăstrău, este compusă din patru camere, patru băi şi o bucătărie. Apartamentul se află la etajul 5 într-un bloc cu 6 etaje construit în 2007. Preţul solicitat pentru această proprietate este de 1,95 milioane de euro.

Locul patru este ocupat de un apartament cu patru camere situat în zona Floreasca. Imobilul are cinci etaje şi cuprinde 11 apartamente din care patru duplex-uri. Apartamentul are patru camere, trei băi şi trei balcoane şi o suprafaţă utilă de 208 mp. Este echipat de asemenea cu videointerfon, sistem de alarmă şi jacuzzi. Preţul solicitat în acest caz ajunge la 1,35 milioane de euro.

Pe locul cinci în topul celor mai scumpe apartamente scoase la vânzare în acest an se află un penthouse situat pe Şoseaua Nordului, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău. Locuinţa situată la etajul şase al unui bloc nou, ceea ce îi asigură o privelişte asupra parcului, are cinci camere şi o suprafaţă utilă de 475 mp. Nu lipseşte nici în acest caz jacuzzi-ul şi supravegherea video a imobilului. Preţul pentru care este scoasă pe piaţă această proprietate se ridică tot la 1,35 milioane de euro.

Coldwell Banker are însă în portofoliu şi un penthouse din zona Aviaţiei, pentru care se cer 1,65 milioane euro, cu 5 camere, trei băi şi două terase.

Cookies