BAZAR

Cele mai savuroase perle ale primarului „care este” Marian Vanghelie

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin celebrele Vanghelioane, prin criticile aduse felului în care este îngrijit sectorul pe care îl administrează, dar, mai ales, prin câteva vorbe de duh.

Vă reamintim câteva dintre ele mai jos:

„Sunt un om care înțeleg foarte bine și vreau să învăț de la viață. Învățăm toată viața și murim toți ca proștii. Funcția mea este Marian Vanghelie”

„Sunt complicat… Si eu vă rog să fiți toți complicați, dar să fim eficienți, că, dacă suntem complicați și nu suntem eficienți, degeaba suntem complicați”

Cine nu are loc de mine… nu mă interesează… să se înghesuiește!

Am auzit niște băieți simpatici aseară, pe la televizor și îi trimit să se ducă dracu’ la muncă sau să citească câteva almanahe, să vadă exact ce înseamnă și ce poate să cuprindă un capitol bugetar.

Soarta mea a fost hotărâtă de destin.

Şi-ntr-un pom dacă mă puneţi, eu am puncte de vedere.

Eu am să-l scot pe Gigi Becali din politică, pentru că Gigi Becali m-a scos pe mine din sărite.

„Tre’ să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor, și nu cu asemenea formule de a spune ce tre’ să învețe românii și unde găsesc pe goagăl, gagăl cum… gagăl gulgăl ăsta.”

„La PSD București nu poate fi un pămpălău, te ejaculează imediat!”

Pe mine mă recomandă foarte multe calități.

 Tot îmi vin gândurile mai complicate în cap, pentru că aşa sunt construit, nu de altceva.”

surse: stirileprotv.ro, reportervirtual.ro

Instanţa supremă a decis arestarea preventivă a primarului Marian Vanghelie, sâmbătă dimineață. Vanghelie a fost adus în arestul Poliției la ora 8.30. 

Marian Vanghelie şi cele patru persoane reţinute sunt acuzate pentru fapte în legătură cu atribuirea ilegală de lucrări publice. Începând cu anul 2007, Marian Vanghelie l-ar fi ajutat pe Marian Dumitru să obţină contracte pentru lucrări publice în valoare de 2 miliarde de lei. În schimbul ajutorului, primarul Sectorului 5 percepea un comision de aproximativ 20% din valoare. Pentru a încasa şpaga din aceste contracte, Vanghelie se folosea de vărul său şi chiar de firma iubitei sale, Oana Niculescu Mizil.

VEZI AICI REFERATUL PROCURORILOR


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button