BAZAR

Cele mai rapide mașini diesel de vânzare (P)

Trebuie să recunoaştem că românilor le plac mașinile diesel rapide. Fapt confirmat de vânzările de maşini cu motorizare diesel.

Statisticile arată că acestea încă acaparează mai mult de jumătate din piața auto românească, fie că vorbim de maşini noi, fie că vorbim de maşini rulate. Faptul că se cumpără maşini second hand diesel este certificat de https://www.carvertical.com/ro un instrument de verificare a numărului VIN şi istoricului maşinii. Nu este nevoie să venim cu alte statistici, care să arate pofta șoferilor pentru viteza, așa că hai să vedem care sunt cele mai rapide şi mai atractive maşini diesel care se vând în România.

Vorbind de viteză spunem, accelerației de 1-100km/h în mai puţin de 5 secunde şi de consum declarat de producător. 

BMW X6 M50d

BMW X6 M50d este unul dintre modele care domină piaţa auto de lux. Este unul dintre vehiculele din clasa sport coupe care impresionează prin aspect, expresivitate, putere şi dotări. Atât aspectul exterior cât şi caracteristicile legate de performante sunt impresionante, şi bineînțeles, atractive. Practic, BMW X6 M50d este o bijuterie pe roţi, o bijuterie care reuşeşte să atragă privirile tuturor. 

Dacă vorbim de viteze, precizăm că vorbim de un motor de L6 de 3,0 litri, cu o putere de 381 CP şi un cuplu de 740 / 2.000-3.000 rpm. Atinge 100 de km în exact 5.3 secunde iar consumul declarat de producător este de doar 7.7l. Nici preţul pentru această bijuterie nu este unul neglijabil, însă amatorii de lux, confort şi viteza par să treacă pesete numeroasele zerouri pentru a sta în spatele volanului. 

BMW X5 M50d

Aceiaşi motorizare complexă poate fi găsită şi pe fratele mai mic a lui 

BMW X6 M50d, respectiv, modelul BMW X5M50d. Designul ultra compact, face totuşi ca acest model să fie mai uşor de abordat în orașele aglomerate. Maşina reușește să atingă 100 în doar 5.3 secunde, totuşi la acest model au fost aduse îmbunătățiri legate de consum care scade la 6,7%. 

AUDI A6 3.0 BiTDI quattro

AUDI A6 este preferată de mulți români.  Nu doar trăsăturile puternice, stilate sunt apreciate, dar şi dotările interioare care sporesc confortul personal. Limuzina este spaţioasă, fără a fi ostentativă, interiorul este foarte bine optimizat, deci aceasta este maşina perfectă pentru familii. Dacă vorbim de viteza şi siguranţă lucrurile sunt la fel de atractive. A6 vine cu un motor V6 de 3 litri, cu o putere se 313 CP. Recunoaştem că atinge 100 de km în doar 5.1 secunde iar consumul este chiar mai bun faţă de al modelelor anterioare, respectiv, 6.4l. Dacă luăm în calcul şi preţul, cu siguranţă, nu ne uimeşte că e maşina preferată a amatorilor de viteză, confort şi siguranţă.

BMW 335d xDrive

Un alt vehicul pe care românii îl iubesc pentru performanțe este BMW 335d xDrive, un model compact care conform bestvindecoder.com, este căutat pe cele mai bune  site-urile ce furnizează rapoarte VIN complete. Limuzina este un a expresivă, aerodinamică şi vine cu echipamente excepționale. Mai compactă faţă de modele anterioare, mai suplă şi mai bine optimizată din punct de vedere al consumului este o maşină tinerească. Motorul L6  cu putere de 313 CP, permite atingerea sutei în doar 4.8 secunde. Consumul declarat de producător este de doar 5.4 l iar prețul ceva mai prietenos. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button