Cele mai potrivite cadouri high-tech pentru Crăciunul 2010

de:
11 dec. 2010
1 afișări
Cele mai potrivite cadouri high-tech pentru Crăciunul 2010

Din cauza crizei economice, mulţi bucureşteni vor fi nevoiţi să-şi petreacă sărbătorile de iarnă acasă, uitându-se la televizor, aşa că, dacă nu sunt faliţi de tot, ar putea măcar să-şi înlocuiască televizoarele vechi cu altele noi. O soluţie la îndemână este LCD-ul Full HD LG 32LD420, care are o diagonală de 81 de centimetri şi un preţ de 1.399,63 de lei, la magazinul online emag.ro.

În plus, alături de un televizor nou merge de minune o consolă de jocuri, cadou potrivit nu doar pentru copii, ci pentru adulţii care nu văd în maturitate o piedică în calea distracţiei prilejuite de jocurile video. Mai mult, consola X-Box 360, oferită de magazinultau.ro la preţul promoţional de 999 de lei, poate reprezenta un liant între toţi membrii unei familii, indiferent de vârstă. Asta mulţumită faptului că este compatibilă cu sistemul Microsoft Kinect, cu ajutorul căruia jocurile pot fi controlate intuitiv prin mişcările corpului. Fără tastaturi, fără gamepaduri sau mauşi, jocurile video se transformă în clipe de calitate petrecute alături de familie.

Cum în ultima vreme tabletele electronice au început să fie din ce în ce mai populare, un astfel de gadget poate reprezenta un cadou excelent pentru pasionaţii de tehnologie. iPad-ul este una dintre cele mai apreciate tablete la nivel mondial, iar emag.ro a pregătit o ofertă pentru sărbătorile de iarnă: modelul de 16GB la preţul de 1.999 lei.

O altă ofertă de la emag.ro este laptop-ul Sony Vaio VPC-EE2FX/BI, cu procesor AMD Athlon II Dual-Core P320 2,1 Ghz, 4 GB memorie RAM, hard de 320 de GB, placă video ATI Radeon HD 4250 şi sistem de operare Mirosoft Windows 7 Home Premium. Laptopul are un preţ promoţional de 2.399 de lei.

Pentru cei cu dare de mână, care nu au nevoie să vâneze oferte, modelul iPhone 4 reprezintă un cadou de care s-ar bucura cu siguranţă pasionaţii de smartphone-uri, fie că e vorba de modelul 16 GB, care costă 3349,78 lei la magazinultau.ro, sau de cel de 32 GB, care are un preţ de 3767,76 la acelaşi magazin online.

Alte telefoane ”fierbinţi” la momentul actual sunt cele însufleţite de sistemul de operare Windows Phone 7, precum LG E900 Optimus 7 (2.259 lei) sau HTC 7 Trophy (1.949 lei).

Pentru rebelii telefoniei mobile, care promovează superioritatea sistemelor de operare open source, mai potrivite sunt telefoanele mobile bazate pe Android, sistemul de operare creat de Google. Un astfel de exemplu este modelul Samsung I9000 Galaxy S de 8GB, care pe emag.ro costă 2.159 lei.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un cadou foarte potrivit poate fi un aparat de fotografiat, cu care să fie imortalizate vacanţele la munte sau momentele speciale petrecute în familie. Magazinul emag.ro a creat un pachet pentru fotografii de ocazie care îşi doresc o calitate ridicată a pozelor: aparatul DSLR Nikon D5000, însoţit de două obiective, 18 – 55 VR şi 55 – 200 VR, plus un trepied Braun Light Weight cadou. Preţul pachetului promoţional este de 2.999 de lei.

Pentru cei care nu au veleităţi de artişti fotografi şi nu vor să-şi bată cu tot felul de setări sunt recomandate aparatele de tip point-and-shoot, care nu necesită foarte multe cunoştinţe tehnice şi au avantajul preţurilor scăzute. Un exemplu este modelul Samsung ES17 de 12 megapixeli, care poate fi cumpărat de la magazinultau.ro cu numai 366,59 de lei.

Cookies