BAZAR

Cele mai populare jocuri la aparate – la Vlad Cazino, cu promotie de lansare

Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, Haul of Hades, Shooting Stars, Reel Kingsi multe altele sunt incluse si intr-o campanie promotionala lansata de Vlad Cazino special cu ocazia lansarii. Turneul „Smecherie pe vampirie” se desfasoara intre 9 si 24 mai, avand premii totale de 10.000 RON(pot impartit de primii 20 de jucatori cu cele mai multe runde jucate). 

 

Termenii si conditiile sunt disponibile de website, participarea fiind evident permisa doar persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani, care se pot bucura de fapt de toate facilitatile oferite de Vlad Cazino. Rotirile la care se pariaza minim 0,50 RON vor fi luate in considerare pentru calificare, iar toate premiile vor fi creditate automat in conturile castigatorilor, dupa terminarea turneului.

 

Pe toate dispozitivele, jocurile ii asteapta pe pasionatii de sloturi sa descopere divertisment de calitate, accesibil oricand si oriunde, cu mari sanse de castiguri insemnate. Vlad Cazino este cel mai nou cazino online din tara noastra, devenind deja o sursa apreciata pentru cei dornici de adrenalina. 

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button