Cele mai importante aspecte de care trebuie să ţii cont atunci când oferi buchete de flori

de:
18 feb. 2020
2 Afișari
Cele mai importante aspecte de care trebuie să ţii cont atunci când oferi buchete de flori

Femeile se simt apreciate atunci cand primesc un cadou floral, dar exista riscul sa dai gres daca nu tii cont de anumite aspecte. Pentru ca sigur nu iti doresti sa transmiti mesajul gresit atunci cand ii oferi unei femei flori, specialistii unei florarii online au decis sa iti dezvaluie cateva secrete.

 Acestea sunt detaliile care fac diferenta in materie de buchete de flori:

 1. Fiecare culoare a florilor are anumite semnificatii

 Alege cu grija culoarea florilor pe care le daruiesti, deoarece ii poti arata fara sa vrei unei femei ca esti atras de ea sau ca ai vrea sa o iei de sotie. Culoarea este cel mai important criteriu pe care trebuie sa-l iei in considerare atunci cand oferi flori. De exemplu, cu siguranta nu iti doresti sa faci o gafa si sa ii daruiesti sefei tale buchete de flori rosii, deoarece acestea semnifica dragoste si pasiune!

 Asadar, atunci cand oferi cadouri florale, tine cont de faptul ca florile albe transmit sentimente de admiratie si respect, prin intermediul sortimentelor galbene ii poti ura unei prietene insanatosire grabnica, florile mov semnifica dragoste la prima vedere, iar cele portocalii simbolizeaza atractia.

 De asemenea, daca iti plac florile roz, trebuie sa stii ca ele isi schimba semnificatia in functie de nuanta. Astfel, daca oferi flori roz pal, ii vei arata unei femei ca o admiri, iar prin intermediul florilor ciclam ii poti multumi unei persoane pentru ajutorul pe care ti l-a oferit.

 2. Numarul de fire conteaza

 Atunci cand ii oferi unei femei buchete de flori, ai grija ca acestea sa contina un numar de fire impar. Buchetele care au un numar par de fire sunt specifice doar inmormantarilor, asa ca alege-le cu grija pentru a nu ii face cuiva o surpriza neplacuta!

 3. Ofera intotdeauna florile cu cozile in jos

 O greseala pe care o fac multe persoane este sa daruiasca flori cu cozile in sus. Potrivit codului bunelor maniere, florile trebuie oferite cu cozile in jos, intr-o pozitie putin inclinata catre femeia care le primeste in dar.

 4. Alege flori naturale

 Gestul de a darui buchete de flori este foarte frumos, insa este important sa optezi pentru varianta naturala. Florile artificiale se ofera doar la inmormantari. In plus, exista o gama atat de variata de flori naturale, incat cu siguranta vei gasi sortimentele pe care le cauti.

 Apeleaza la o florarie online profesionista, precum Florandes.ro, si vei descoperi o selectie deosebita de flori pe care le vei putea achizitiona la preturi excelente.

 5. Completeaza buchetul de flori cu o felicitare

 Pentru ca surpriza ta sa fie completa atunci cand oferi buchete de flori, ataseaza si o felicitare pe care sa scrii un mesaj de iubire, multumire sau apreciere.

 Daca vei comanda flori de pe Florandes.ro, vei primi o felicitare cadou pe care poti scrie cateva cuvinte frumoase. Comanda acum flori online si bucura-te de promotii!

Cookies