ARHIVA B365

Cele mai ieftine variante de cazare în Bucureşti pentru studenţi

O variantă rentabilă pentru studenţii care nu au loc în cămin este varianta închirierii, împreună cu unul sau mai mulţi prieteni, a unui apartament cu două-patru camere sau chiar a unei case la curte, potrivit unei analize realizate de portalul imobiliare.ro.

Astfel, în cartierul Dristor din Bucureşti, unul dintre cele mai căutate pentru închiriere, un apartament cu două camere poate fi închiriat cu 250-270 euro pe lună. Astfel, costurile care revin pentru o cameră scad la 125-135 euro pe lună. Tot cu 250 euro pe lună poate fi închiriat însă şi un apartament cu trei camere din zona Dristor-Baba Novac.

În trei, costurile ar scădea sub 100 euro pe lună de persoană. Pe de altă parte, un apartament cu patru camere într-o vilă din zona Alba Iulia-Unirii poate fi închiriat cu 500 euro pe lună, de unde rezultă un preţ de 125 euro pe lună de persoană.

Tot pentru studenţi există şi varianta de a închiria o casă la curte împreună cu un grup de colegi. O locuinţă cu două camere, cu o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, din zona Timpuri Noi, poate fi închiriată cu 240 euro pe lună, ceea ce echivalează cu un preţ de 120 euro per cameră. Cu 125 euro poate fi ocupată şi o cameră din patru dintr-o casă din zona Ştefan cel Mare, în apropiere de Circul Globus.

Sursa: realitatea.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button