Cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuitul WTA în 2018

de:
18 sept. 2018
16 Afișari
Cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuitul WTA în 2018

Știm că probabil nimeni nu va citi aceste rânduri și va naviga direct la pozele și descrierile celor mai frumoase jucătoare de tenis din 2018, așa că să trecem direct la fapte!

Mandy Minella

 

Jucătoarea din Luxemburg nu a avut o carieră impresionantă, câștigând 9 turnee WTA la simplu, și alte 7 la dublu în WTA și ITF până la vârsta de 32 de ani, însă Mandy a atras mereu privirile bărbaților la turneele la care a participat. Interesant este că sportiva s-a căsătorit în anul 2014 cu antrenorul ei Tim Sommer.

Elina Svitolina

 

Actualul număr 6 mondial, Elina Svitolina, a pierdut mult în greutate în ultimul an, lucru de care sportiva în vârstă de 24 de ani din Ucraina nu numai că este mândră pentru felul în care arată, dar s-a și declarat extrem de entuziasmată și bucuroasă de performanțele fizice sporite de care se bucură în acest moment. Cea mai bună clasare a sa a fost obținută în 2017, atunci când a urcat până pe poziția a 3-a în clasamentul WTA.

Laura Robson

 

Laura Robson arată mult mai bine decât joacă, în sensul că nu a reușit să se remarce prin jocul său la turneele importante. Sportiva britanică în vârstă de 24 de ani a avut o carieră prolifică la juniori, acolo unde a reușit să câștige Turneul de tineret de la Wimbledon la vârsta de 14 ani. Jucătoarea care s-a născut în Australia și trăiește acum în Londra nu a reușit să câștige decât 3 titluri ITF, iar în prezent ocupă doar locul 380 în clasamentul general, însă din păcate, cariera sa sportivă a fost și este ținută în șah de numeroase accidentări.

 Îți place riscul? Încearcă cele mai tari casino slots de pe internet la operatorii de top licențiați la ONJN!

Donna Vekic

 

Sportiva din Croația nu pare că și-a atins încă potențialul, câștigând numai două turnee WTA în 2014 și 2017 și alte 6 titluri în ITF până la vârsta de 22 de ani, însă are tot timpul pentru a ataca top 10-ul din WTA. Clasată în momentul de față poziția 47-a, cu 9 locuri în spatele conaționalei sale Petra Martic, Donna are toate șansele să devină în următorii ani cea mai bună jucătoare de tenis din Croația.

Maria Sharapova

 

Maria Sharapova este probabil cea mai cunoscută jucătoare de tenis în activitate. Pe lângă faptul că a câștiga numeroase turnee, printre care și 5 de Mare Șlem: Wimbledon, Roland Garros și US Open, rusoaica este cunoscută și pentru viața sa extra-sportivă. Totuși, chiar dacă a fost numărul unu mondial în 5 rânduri, jucătoarea care locuiește în Statele Unite a câștigat ultimul său turneu major în 2014, atunci când a învins-o pe Simona Halep la Roland Garros. De asemenea, Sharapova a stat departe de teren preț de un an și jumătate, după ce a fost depistat pozitiv cu o substanță interzisă în 2016. În prezent, Sharapova are 31 de ani și ocupă poziția 24 în clasamentul WTA.

Eugenie Bouchard

 

Dacă nu ar fi jucat tenis, Eugenie Bouchard ar fi putut fără probleme să aibă o carieră de succes în modeling. Frumoasa jucătoare în vârstă de 24 de ani nu traversează cel mai bun moment al carierei, fiind clasată în afara primelor 100 de sportive ale lumii. Cu toate acestea, Eugenie se poate lăuda cu faptul că este singura jucătoare din Canada care a ajuns pe poziția a 5-a în clasamentul WTA – performanță atinsă în anul 2014. Pasionații de tenis sunt de părere că atât Eugenie, cât și sora ei geamănă, Beatrice, care este mai mare decât ea cu numai 6 minute, arată pur și simplu superb.

Care este cea mai frumoasă jucătoare de tenis în opinia ta? Lăsă un comentariu!

Cookies