Cele mai cunoscute terase din Bucureşti şi Vama Veche se mută la B’ESTFEST Summer Camp

de:
23 iun. 2011
0 Afișari
Cele mai cunoscute terase din Bucureşti şi Vama Veche se mută la B'ESTFEST Summer Camp

Vineri este seara Ska-Punk Circus, incluzând concerte live cu Blackbeers şi Nişte Băieţi, plus party cu The Dude la butoane, sâmbătă – Blazing Vibes party pe ritmuri de reggae şi dancehall, cu Chesarion, Selecta B, Phlo Da Shaolin, Ras T si DJ Undoo, iar duminică – I Love Music party cu I Love Music soundsystem (Bazooka, Oniga, Ras T, Chesarion), pe beat-uri de hip-hop, dub-step şi drum’n’bass.

B’ESTFEST Summer Camp se va deşfăşura în perioada 1-3 iulie, la iarbă verde, pe islazul comunei Tunari, lângă lacul Pasărea, la doar zece minute de Piaţa Presei Libere.

Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, dar şi nume autohtone, printre care Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma şi Sarmalele Reci. Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Copiii sub 12 ani au gratuitate iar elevii şi studenţii beneficiază de 50% reducere, dacă vin cu gaşca de prieteni la festival, detalii pe www.bestfest.ro sau la adresa de email [email protected]

Cookies