Cele mai comune proceduri de estetica pe care trebuie sa le ai in vedere dupa 40 de ani

de:
04 apr. 2019
1 Afișari
Cele mai comune proceduri de estetica pe care trebuie sa le ai in vedere dupa 40 de ani

Specialistii de la exclusive-clinik.ro au realizat un top al celor mai comune proceduri de estetica, la care apeleaza inclusiv vedetele din intreaga lume.

3 dintre cele mai comune proceduri de estetica faciala

Intr-un top al celor mai comune interventii estetice la nivelul fetei sunt incluse cele cu toxina butulinica, cu acid hialuronic si peelingul chimic.

  • Tratamentul toxina botulinica. Injectiile cu toxina botulinica au rolul de a elimina total sau partial ridurile existente in jurul ochilor sau in zona superioara a capului. Acest tratament se realizeaza cu scopul de a trata in cel mai scurt timp ridurile de expresie si actioneaza asupra muschilor fetei contribuind la relaxarea lor. In categoria de proceduri faciale acest tratament se afla in top 3 ca si popularitate.

  • Tratamentul cu acid hialuronic. Acesta este cea mai comuna substanta utilizata pentru stergerea ridurilor, dar si pentru a contribui la remodelarea volumetrica a corpului si fetei. Este un element component al pielii si al tesuturilor din organism. Se foloseste cel mai des pentru augmentarea buzelor, a pometilor si in proceduri de estetica corporala.

  • Peelingul chimic. Aceasta procedura reprezinta o operatiune de exfoliere controlata a tegumentului. Actioneaza prin descuamarea celulelor moarte si contribuie in cel mai eficient mod la regenerarea pielii incepand din straturile profunde spre exterior. Astfel, este asigurat un aspect facial intinerit cu mult si cu o textura evident imbunatatita. Cu ajutorul acestei proceduri sunt atenuate imperfectiunile fetei.

Cele mai comune proceduri corporale frecvent solicitate de femei

1. Tratament termocuverta

Face parte din categoria de proceduri corporale care au ca rezultat mai multe beneficii considerabile pentru organism:

  • este imbunatatit sistemul limfatic, iar tratamentul este un adjuvant in terapiile de scadere in greutate;

  • aspectul pielii este imbunatatit considerabil si toxinele sau substantele reziduale sunt eliminate;

  • creste permeabilitatea pielii;

  • se asigura un drenaj optim.

Impachetarile functioneaza similar cu sauna si este indus un proces de transpiratie pentru arderea rapida a grasimilor. Corpul este infasurat in material impermeabil care poate ajunge la o temperatura de pana la 60 de grade Celsius, in functie de toleranta pacientei.

2. Eximia

Este o procedura care actioneaza prin ultrasunete care inlocuiesc eficient liposuctia si diminueaza tesutul adipos in mod definitiv. In timpul interventiei este realizata fragmentarea adipocitelor la nivel intern si este accelerat metabolismul, ajutand foarte mult in diete.

Beneficiile eximiei includ:

  • slabirea in centimetri;

  • activarea circulatiei sangelui in capilare si vene;

  • eliminarea cu mai multa eficienta a toxinelor;

  • este asigurata remodelarea corporala localizata;

  • ajuta la introducerea in profunzime a compusilor activi din produsul cosmetic utilizat;

  • ajuta in procesul de slabire, activand componentele existente in celulele adipoase.

Acestea sunt cele mai comune proceduri estetice la care apeleaza toate femeile care vor sa arate perfect, inclusiv vedetele. Aceste proceduri, alaturi de augmentarea sanilor cu silicon, mezoterapie sau radiofrecventa si masaje sunt cele mai importante motive pentru care femeile merg la o clinica estetica.

Cookies