Cele mai bune glume și meme-uri după aterizarea forțată a unui Black Hawk în Piața Charles de Gaulle: Să faci amiabilă cu elicopterul e ceva nou

15 iul. 2021
1113 Afișari
Cele mai bune glume și meme-uri după aterizarea forțată a unui Black Hawk în Piața Charles de Gaulle: Să faci amiabilă cu elicopterul e ceva nou

Astăzi Bucureștiul s-a învârtit în jurul a două subiecte principale. Unul a fost elicopterul Black Hawk care a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle, din Sectorul 1, iar altul eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea. Dacă s-a întâmplat și altceva astăzi sigur nu ați aflat că ochii au fost ațințiți pe aparate de zbor care cad și politicieni care ies mai devreme din închisoare.

Cu toate că o mare tragedie a fost evitată astăzi, atât prin intervenția la timp a poliției, care a blocat traficul imediat ce a văzut aparatul de zbor coborând spre sol, cât și a pilotului care a reușit să ducă cu bine la sol elicopterul greu de 10 tone și lung de 20 de metri, cu pagube minime, adică o serie de stâlpi și câteva mașini avariate.

Vezi aici și Momentul în care elicopterul militar american aterizează forțat în Piața Charles de Gaulle | VIDEO

Aterizarea forțată, subiect de glume bune și imagini amuzante

Totuși, chiar dacă aterizarea unui Black Hawk al armatei SUA nu s-a soldat cu victime, în urma lui a rămas un trafic blocat pentru mult timp, anularea evenimentelor ce urmau să aibă loc de Ziua Aviației pentru care se antrenau de fapt toate aeronavele văzute în ultimele zile pe cerul Bucureștiului și nu în ultimul rând, o puzderie de glume, glumițe și imagini amuzante care s-au perindat toată ziua pre rețelele de socializare. O parte din ele vi le prezentăm mai jos că o porție de râs nu strică niciodată.

Mai mult, până și Dragnea a intrat în joc și au apărut glume combinate între eliberarea fostului lider PSD și aterizarea forțată a elicopterului, cum este și imaginea de copertă a acestui articol.

Marea Eliberare
Marea Eliberare

„L-au eliberat pe Dragnea că s-au săturat de glumele voastre cu elicoptere. Sper că sunteți mulțumiți”, e un status văzut în feedul meu la Sketchy Sonia.

Cele mai bune glume presărate cu imagini despre aterizarea forțată a elicopterului

Să faci amiabila cu elicopterul e ceva nou”, sincer asta cred că este the best one.

Black Hawk Down de România. Atât s-a putut”, a scris un internaut, făcând referire la filmul „Black Hawk Down” unde un aparat de zbor a fost doborât în luptele din Mogadishu, Somalia.

Bine că a aterizat în Sectorul 1, că dacă pica în Ferentari aveam acum Black Hawk Down 2.”, vine perfect în completarea celei de mai sus.

Să vadă și americanii cum e cu traficul din București, că de sus toți sunt șmecheri”, a scris un alt pierzător de vreme pe Facebook.

Despre traficul unui oraș în care aterizează un elicopter nu mai poți spune că e foarte aglomerat”, a spus-o chiar polițistul Marian Godină.

Elicopterul, poliţia, jandarmeria, băieţii cu ochişorii albaştri şi maşinile echipate cu „CD” pe plăcuţe. Corect, corespunzător!”, și asta e bună.

„Elicopter prăbuşit în Sectorul 1 după ce s-a lovit de un munte de gunoaie”, au titrat ironic și cei de la Times New Roman în glumele lor de mii de like-uri.

Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?”, se întreabă cei din Ambasada Suediei în stilul lor caracteristic.

Evident că elicopterul; doar vine de sus”, a răsuns cineva la postar.e

Eu cred că au gasit în tufişul din Piaţa Aviatorilor rezervorul pierdut zilele trecute de avionul F16 şi au aterizat forţat să-l recupereze”, a spus altcineva.

Dacă se întâmpla incidentul cu elicopterul sâmbătă, veneau și vreo două-trei mirese furate de la nunti să-și facă poze cu el”, e un mesaj devenit viral pe Facebook.

Să privim partea pozitivă a lucrurilor, au aterizat americanii, nu ruşii”, corect, nu?

Noua întrebare la examenul de permis va fi „Cine intră primul în intersecţie, autoturismul, autobuzul sau elicopterul?„, și stați că mai vin.

A aterizat acolo, că în Herăstrău nu ai voie cu elicopteru”, mai spune un internaut hazliu

Elicopterul american care a aterizat la Charles de Gaulle a distrus panseluţe de 3-4 ori mai scumpe decât el!”, scriu cei de kmkz.ro într-una clasică și gândită.

Cookies