Cele mai bune ateliere se reiau la incubator 107: Luni, Branding personal 2.0 cu Irina Scarlat

de:
14 apr. 2014
0 Afișari
Cele mai bune ateliere se reiau la incubator 107: Luni, Branding personal 2.0 cu Irina Scarlat

Irina Scarlat, meşter incubator107 îi va ajuta pe participanţi să exploreze modul în care putem dezvolta, comunica şi menţine un brand personal de succes şi cum putem folosi tehnologiile web 2.0 pentru a obţine cele mai bune rezultate.

„La început startupul tău eşti tu! Nu compania, ideea ta sau proiectele pe care le dezvolţi, doar tu! Conştienţi sau nu, toţi avem un brand personal care spune lucruri despre noi şi reflectă modul în care suntem percepuţi de cei din jur”, a declarat Irina Scarlat, meşter incubator107 de branding personal.

Participanţii vor învăţa cum să lucreze la dezvoltarea unui brand personal de succes, iar caracteristicile acestuia să reflecte şi caracteristicile brandului companiei pe care o au sau doresc să o dezvolte.

La doar 25 de ani, Irina Scarlat este de două ori antreprenor. Asta pentru că a pus bazele Akcees, organizaţie prin care îşi propune să contribuie la formarea tinerilor antreprenori, şi Prove PR, prima agenţie de comunicare din România care oferă servicii specializate pentru startupuri şi evenimente de profil. În prezent, ocupă poziţii executive în compania şi organizaţia pe care le-a înfiinţat şi este un promotor activ al antreprenoriatului în România.

Atelierul se ține în mansarda din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Înscrierile se fac pe http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1174  . Pentru acest atelier incubator107 sugerează o donaţie de 30 de lei pentru fiecare întâlnire şi 20 lei pentru studenți și liceeni.

Cookies