ȘTIRI

Care sunt cele mai bune ansambluri rezidenţiale din Bucureşti VEZI TOPUL

Conform clasamentului realizat de Capital.ro, cea mai bună alegere o reprezintă Militari Residence. Pe locul 2 se situează Confort City, urmat fiind de Cartierul Latin. Următoarele în clasament sunt  Linda Residence, Răsărit de Soare, Fundeni Residence, Rose Garden, FeliCity, Cosmopolis şi Monaco Towers.

Pentru realizarea clasamentului au fost alese 20 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, dedicate clasei medii. Un prim criteriu de selecţie a fost numărul de apartamente. Au fost luate în calcul ansamblurile cu cel puţin 100 de unităţi locative finalizate şi în care se locuieşte deja, excluse fiind proiectele care oferă spre vânzare doar case sau vile.

Grila de notare a fost întocmită ţinând cont de preferinţele de achiziţie ale cumpărătorilor bucureşteni, identificate într-o serie de studii de specialitate realizate în ultimii ani. Preţul reprezintă primul indicator în funcţie de care se ia decizia de cumpărare a unei locuinţe, urmat de localizarea proiectului – în această categorie s-a ţinut cont de proximitatea faţă de mijloacele de transport în comun, de spaţiile verzi din zonă şi de distanţa faţă de centrul oraşului. Un alt criteriu important este costul de întreţinere mentenanţă, care se referă strict la partea de administrare a ansamblului rezidenţial, excluzând consumul individual al apartamentelor şi, nu în ultimul rând, facilităţile puse la dispoziţie în interiorul fiecărui ansamblu.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button