Cele mai apreciate aranjamente florale, dezvăluite de o firmă de servicii funerare din sectorul 6! (P)

04 iul. 2022
45 Afișari
Cele mai apreciate aranjamente florale, dezvăluite de o firmă de servicii funerare din sectorul 6! (P)
Cele mai apreciate aranjamente florale, dezvăluite de o firmă de servicii funerare din sectorul 6!

Există mai multe modalități de a-ți exprima regretul și durerea, la pierderea unei persoane dragi sau a unui cunoscut. Una dintre cele mai frumoase și mai elegante este reprezentată de aranjamentele florale create special pentru astfel de ocazii.

Dacă sunteți din această zonă a Capitalei, trebuie să știți că o firmă de servicii funerare din sectorul 6 oferă, pe lângă îmbălsămare, transport funerar sau înhumare, și serviciul de realizare a unor coroane și jerbe funerare, precum și aranjamente sau decorațiuni florale potrivite pentru un astfel de eveniment solemn.

Alegerea florilor pentru aranjamente: culori și simbolistică

În primul rând, specialiștii în servicii funerare sector 6 vă vor sfătui să alegeți doar flori naturale, cele artificiale nereprezentând altceva decât un kitsch, o copie nereușită a ceea ce simbolizează o floare adevărată. În plus, plasticul din care sunt realizate reprezintă o sursă importantă de poluare a mediului înconjurător.

Când vine vorba de culorile florilor, cel mai bine este să se țină cont de nuanțele preferate ale persoanei decedate. În cele mai multe cazuri, sunt alese nuanțe de roșu, galben și alb. Există și alte criterii referitoare la culori, conform cărora aranjamentele de culoare albă sunt potrivite pentru a arăta puritatea sentimentelor, iar cele de culoare roșie pentru a vorbi despre profunzimea durerii și a pierderii resimțite.

În ceea ce privește tipul de flori, o firmă de servicii funerare din sector 6 poate oferi de asemenea o serie de sfaturi, primordiale fiind însă, și în acest caz, gusturile persoanei decedate și ale celui care dorește să îi cinstească memoria.

Garoafele au devenit, în ultimii ani, flori folosite în mod frecvent în aranjamentele de la înmormântări, deși semnificația lor este una mult mai vastă. Ele exprimă în special sentimente de dragoste și afecțiune.

Calele au reprezentat, mult timp, flori asociate în mod special cu ceremoniile funebre. Ele reprezintă un simbol al purității persoanei care a părăsit această lume, precum și un simbol al renașterii și al credinței în înviere.

Crizantemele simbolizează sinceritatea, în timp ce trandafirii au semnificații multiple, în funcție de culoare. Cei roșii sunt un simbol al dragostei intense, cei albi vorbesc despre puritate, în timp ce florile de culoare galbenă reprezintă în primul rând un simbol al prieteniei.

Cum sunt alese florile pentru aranjamente

Cele mai utilizate aranjamente florale

Specialiștii în servicii funerare sector 6 vă vor spune că cele mai utilizate aranjamente pentru o astfel de ocazie sunt coroanele funerare. Cele mai multe modele sunt în formă de lacrimă, pentru a arăta durerea pierderii suferite, însă există și coroane rotunde, în formă de inimă sau în diferite alte forme personalizate. Există opțiuni multiple și în ceea ce privește modelul, numărul de flori folosite sau culoarea acestora.

Jerbele funerare se ornamentează de obicei tot în formă de lacrimă, în diferite combinații florale, având de cele mai multe ori ca suport brad verde. Ele reprezintă o variantă simplificată a coroanelor. Buchetele funerare sunt, la rândul lor, oferite tot mai frecvent în ultimii ani, fiind preferate pentru rezistența în timp a plantelor și pentru modelele deosebite care pot fi obținute prin combinarea mai multor tipuri de flori.

Cereți sfatul unei firme de servicii funerare din sectorul 6 pentru fiecare aspect al ceremoniei de înmormântare! Astfel, vă veți asigura că persoana dragă va avea parte de o plecare demnă și elegantă din această lume.

Copyright imagini: unsplash.com

Cookies