Cele mai amuzante replici din RATB, adunate de o pagina de Facebook FOTO

de:
31 mai 2015
5 Afișari
Cele mai amuzante replici din RATB, adunate de o pagina de Facebook FOTO

„Auzite în RATB” colecționează, scriu inițiatorii, „povești și dialoguri profunde din cel mai animat mijloc de transport: RATB-ul. Când circuli cu RATB-ul, destinația parcă nici nu mai contează. Iar când unii participanți la trafic oferă câte un spectacol gratis, parcă nici nu-ți mai vine să cobori”. Cei care vor să posteze replicile sau poveștile amuzante din RATB sunt încurajați să folosească hashtag-ul #auziteinRATB.

Pagina de Facebook a fost creată de două tinere pasionate de marketing, comunicare, scris și grafică. 

„Cam acum o luna vorbeam și povesteam ultima „auzită” din mijloacele de transport în comun. La un moment dat, prietena mea mi-a spus: .  La început am râs pentru că părea ceva simplu, era imposibil să nu existe o astfel de pagină. După un mic research și spre norocul nostru, nu am găsit nimic de genul, așa că am luat inițiativă”, a povestit una dintre inițiatoarele paginii.

Pagina de Facebook a avut mare succes printre internauți. „Pe 15 aprilie (la trei zile de la lansare), pe la ora 9 dimineața aveam în jur de 300 fani, iar seara ne-am trezit cu încă un 0 în coadă și poveștile din RATB nu mai încetau„, a declarat inițiatoarea „Auzite în RATB”.

În general, tinerele primesc două-trei „auzite în RATB” pe zi. Însă de când temperaturile au crescut, au crescut și nervii călătorilor, și numărul de „auzite”.

Cele mai amuzante replici din RATB:

Auzită de Alina în 311:

Auzită de Cristian în 311:

Auzită de Ioana în 205:

Auzită de Mădălin în 300:

Auzită de Raluca în 133:

Auzită de Silviu în 301:

Auzită de Simona în 65:

Auzită de Vlad în 85:

Auzită de Mihaela în 311:

Auzită de Raluca în 1:

Dacă vrei să trimiți o replică sau o povestea amuzantă din RATB, pagina de Facebook „Auzite în RATB” îți oferă o opțiune specială, numită „Spune-ne ce ai auzit”, unde trebuie să-ți treci numele și să scrii mesajul pe care vrei să-l faci public.

Cookies