Cele două contestații depuse la licitația pentru pasajul de la Domnești au fost respinse

de:
16 iun. 2016
1 Afișari
Cele două contestații depuse la licitația pentru pasajul de la Domnești au fost respinse

Cele doua contestatii depuse pe ultima suta de metri de catre firmele SC Drumuri si Poduri Gheorgheni S.R.L si Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro S.P.A fata de atribuirea licitatiei de proiectare si executie a pasajului giratoriu peste Centura Capitalei la Domensti au fost respinse de catre Consiliul pentru Solutionarea COntestatiilor (CNSC). Pana la semnarea contractului, Compania de Drumuri spune ca trebuie sa astepte alte 10 zile sa vada daca cele doua firme contestatoare se vor adresa mai departe Curtii de Apel Bucuresti.

CNADNR S.A. a primit decizia C.N.S.C. nr.1010/C7/1033/1037 din data de 10.06.2016, cu referire la obiectul de investitie „Proiectare si executie Pasaj Suprateran pe DJ 602 Centura Bucuresti – Domnesti”, se arata intr-un comunicat remis de companie.

„C.N.S.C. a respins contestatiile depuse de catre S.C. Drumuri si Poduri Gheorgheni S.R.L. si respectiv Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro S.P.A. si a pastrat decizia anterioara din noiembrie 2015, prin care a fost desemnata castigatoare oferta Asocierii S.C. Straco Grup S.R.L. – S.C. Comnord S.A. – S.C. Specialist Consulting S.R.L.”, informeaza CNADNR.

In situatia in care, in termen de 10 zile de la data comunicarii deciziei, C.N.S.C. nu se va depune nicio plangere la Curtea de Apel Bucuresti, CNADNR va initia semnarea contractului.

Amintim ca pe 17 mai, in ultima zi a termenului legal, firmele SC Drumuri si Poduri Gheorgheni SRL (locul 3 la licitatie) si Asocierea Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro Spa – Itinera Spa – Expresconstruct Tys S.R.L. – Viadesign R.R.L. (locul 6 la licitatie) au depus contestatii la CNSC fata de decizia CNADNR de a atribui contractul proiectarii si executiei pasajului de la Domnesti.

S.C. DRUMURI SI PODURI GHEORGHENI S.R.L. a avut la licitatie oferta clasata pe locul 3 (cca 96,8 milioane lei), iar Asocierea MALTAURO SPA etc. a avut oferta clasata pe locul 6 (cca. 105,4 mil. lei).

Cookies