Cel mai tare din parcarea goală de la Lidl: pe avarii și de-a latul, fix în ușa magazinului, că probabil prinsese barieră la raft

19 apr. 2023
7846 afișări
Cel mai tare din parcarea goală de la Lidl: pe avarii și de-a latul, fix în ușa magazinului, că probabil prinsese barieră la raft
Cel mai tare din parcarea goală de la Lidl: pe avarii și de-a latul în ușa magazinului, că probabil prinsese barieră la raft | Sursa foto: "Ai parcat ca un b@u București"

Bună ziua, București, bun găsit în parcare, azi Lidl, dar putea la fel de bine să fie oriunde în oraș unde câte cineva simte brusc nevoia să parcheze și, pac, a parcat.

Parcarea pe oriunde prin București

Acest sentiment – nevoie de parcare este extraordinar de puternic, atât de puternic încât șoferul care îl simte cade brutal pradă nevoii și oprește mașina pe care o conduce exact acolo unde se întâmplă posedarea.

Uneori, parcarea de acest tip se întâmplă pe trecerea de pietoni. Alteori, e pe linia de tramvai. De foarte, foarte multe ori, mașina este parcată pe trotuar (acolo unde, în mod enervant, șoferii pot fi încurcați de pietoni 😜)

O altă situație interesantă este „parcarea în parcarea goală” – situație rarisimă, dar totuși posibilă inclusiv în București, mai ales în zilele de sărbătoare. Atunci când se petrece bizar caz de parcare goală, se întâmplă următorul fenomen: brusc, pentru unii șoferii, liniile care trasează locurile de parcare par o invenție complet inutilă. Sau care încurcă. Probabil că ridică ușor o sprânceană și decid: „O să ignor, pun unde vreau!”

Parcarea goală, mai ales cea de supermarket, vine la pachet cu ispita de a-ți lăsa mașina cât mai aproape de ușa magazinului, dacă se poate direct în ușă. E logic, dooh, de sărbători ai multe chestii de cumpărat și n-ai chef să faci 10 metri cu cărucioru de la Lidl prin parcare e inuman😜.

Cu această ocazie foto, mai mulțumim o dată comunității „Ai parcat ca un 🐂 București”, care ne ajută zi de zi să avem o imagine onestă asupra vieții cu mașina în București.

Alte situații dificile cu parcarea în București, mai jos:

Cookies