Cel mai tare din parcarea de la Dragonul Roșu. Un bucureștean a reușit să lase mașina pe 4 locuri. „Poate să nu i-o zgârie sărakii?”

23 aug. 2023
4793 afișări
Cel mai tare din parcarea de la Dragonul Roșu. Un bucureștean a reușit să lase mașina pe 4 locuri.
Cel mai tare din parcarea de la Dragonul Roșu: un bucureștean a reușit să lase mașina pe 4 locuri. "Poate să nu i-o zgârie sărakii?" | Sursa foto: "Ai parcat ca un bou București"/Facebook

Bună ziua și bine ați venit (virtual) în Dragonul Roșu (acum în parcare), locul ăla imens în care, atunci când îți lași mașina, ideal ar fi să faci și poză locului cu pricina, ca să n-o cauți bezmetic cinci ore mai târziu, după ce ai umblat printre tarabe și prăvălii cu de toate.

Adică fix cu de toate și orice, de la papiote la fierăstraie, până la cele mai Gucci fake-uri (plus situații ciudățele, care presupun percheziții în creierii dimineții).

Dar, să nu ieșim încă din parcare de la Dragonul Roșu, pentru că aici a fost semnlată o situație de parcare remarcabilă. Să-i spunem „Parcarea Patru Dintr-o Lovitură”. Așa cum îi zice și numele, acest tip de parcare înseamnă că un domn șofer (din București, desigur) e reușit performanța să ocupe, cu un singur autoturism, patru locuri. Nu două, cum se întâmplă destul de frecvent, nici trei – e drept, se întâmplă mai răruț, dar mai vezi), ci PATRU.

Reușita „Patru Dintr-o Lovitură” din parcarea de la Dragonul Roșu

Aceasta notabilă parcare a fost surprinsă de un membru al comunității „Ai parcat ca un bou București”, locul de pe internet unde găsești aproape orice fel de situație ciudată care presupune mașini staționate la noi în oraș.

Găsești aici mașini parcate direct la coadă la shaorma, la intrarea în bloc, practic pe scară, la supermaket cât mai aproape de casa de marcat și, desigur, clasicele parcări pe trotuare ori pe șina de tramvai. Pentru această colecție grăitoare și, cumva, educativă, mulșumim încă o dată comunității că există.

Revenind în parcarea de la Dragonul Roșu, evident că imaginea SUV-ului lăsat pe 4 (patru) locuri a stârnit instantaneu comentarii. La fel de evident e că marca mașinii a fost sesizată dși subliniată cu iuțeală:

Am mai văzut mașini care să ocupe două locuri, dar patru?!? Niciodată!

Îi e frică să nu-i zgârie sărakii cazanul BeeMWe

Una peste alta, parcarea rămâne o chestiune despre care sunt multe de zis în București. De la numărul de mașini din oraș vs numărul locurilor de parcare și până la felul în care, uneori, se lasă mașinile pe străzi. Sau prin parcuri. Sau pe alei. Sau prin stații de autobuze ori direct pe șina de tramvai.

Ce s-a mai întâmplat în ultimele ore în București:

Cookies