Cel mai spectaculos sistem de tobogane din Europa, amplasat la Therme Bucureşti. VIDEO

de:
30 mart. 2016
130 afișări
Cel mai spectaculos sistem de tobogane din Europa, amplasat la Therme Bucureşti. VIDEO

Zona Galaxy, din cadrul complexului de ape termale, are 16 tobogane clasificate pe categorii de vârstă şi înălţime, care împreună ajung la o lungime totală de 1.500 de metri. Cele mai înalte tobogane au punctul de plecare la o înălţime de 12 metri.

Din 328 de proiecte vizitate şi testate de autorii site-ului până în prezent, complexul termal de la Baloteşti a primit nota maximă acordată vreodată pentru un astfel de proiect – 1,2. Sistemul de punctaj începe cu nota 5, cea mai slabă notă şi se încheie cu 1, cel mai bun punctaj.

Cele 5 criterii de evaluare ale proiectului au fost spectaculozitatea, siguranţa, design-ul, elementele de arhitectură şi materialele utilizate pentru construcţie şi uşurinţa utilizării tuturor elementelor din proiect – de la sistemul de case şi vestiare până la restaurante şi piscine, scrie news.ro. 

Fetiţă de 7 ani, preluată în stare gravă de la THERME după ce a fost la un pas de înec

O fetiţă de 7 ani a fost la un pas să se înece într-unul dintre bazinele de la complexul Therme Bucureşti. Incidentul a avut loc pe 15 martie, copila fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la spital în stare gravă.

Orchestra Simfonică Bucureşti, concert în halate şi costume de baie la spa-ul Therme VIDEO

Zeci de instrumentişti de la Orchestra Simfonică Bucureşti au susţinut un concert unic, chiar lângă piscina în care se relaxau vizitatorii complexului de wellness Therme. Muzicienii, în costume de baie sau în halate de baie, au transformat spa-ul într-o adevărată sală de spectacol.

VEZI AICI Cât costă mâncarea, băurile și serviciile la Therme București.

Aproape 22% din proiectul inițial al Therme, în sumă de 29,5 milioane euro, a fost finanțat prin ajutor de stat, ceea ce înseamnă că statul a suportat 6,6 milioane euro, din contribuțiile cetățenilor. Reprezentanții Therme precizează că valoarea totală a investiției, în momentul finalizării ei, în decembrie 2015, a fost extinsă la 50 milioane euro, iar valoarea anunțată de Finanțe era cea prevăzută în proiectul depus în 2013. Detalii, aici. 

Cookies