Cel mai simpatic beagle rătăcit umbla brambura pe Șoseaua Măgurele. O bucureșteancă l-a luat acasă: „A urcat singur în mașină. Pot să-l țin doar câteva zile”

05 mart. 2024
16078 Afișari
Cel mai simpatic beagle rătăcit umbla brambura pe Șoseaua Măgurele. O bucureșteancă l-a luat acasă:
Cel mai simpatic beagle rătăcit umbla brambura pe Șoseaua Măgurele. O bucureșteancă l-a luat acasă: "A urcat singur în mașină. Pot să-l țin doar câteva zile" | Sursă foto: Facebook-Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/Romania

Un beagle care umbla pierdut pe Șoseaua Măgurele a fost observat și luat acasă de o bucureșteancă care îi caută acum stăpânii. Femeia a transmis că este foarte prietenos, însă îl poate ține la ea doar pentru un timp scurt.

Cel mai simpatic beagle rătăcit umbla brambura pe Șoseaua Măgurele

Marți, 5 martie 2024, o bucureșteancă a dat de un cățeluș, rasa Beagle, care se plimba dezorientat și speriat pe Șoseaua Măgurele, în zona cartierului Florilor din orașul Măgurele, Ilfov.

Femeia a informat că animalul, care are zgardă la gât, pare să fie rătăcit de mai mult timp. Acesta este murdar și plin de purici. Cu toate astea, este extrem de prietenos, iar când bucureșteanca a oprit pentru al lua de pe drum, acesta a urcat singur în mașina ei.

În speranța că va reuși să dea de deținătorii patrupedului, femeia a făcut o postare pe grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/Romania”:

Am găsit de dimineață un cățel Beagle pierdut, cu zgardă și lesa ruptă pe Șoseaua Măgurele, lângă Cartierul Florilor. Este foarte prietenos, a urcat singur în mașină. Pare pierdut de ceva timp pentru că este foarte murdar și are purici. Vă rog sa distribuiți ca să îi găsim stăpânii…eu nu pot sa îl țin decât câteva zile.

Cățel pierdut pe Șoseaua Măgurele
Cățel pierdut pe Șoseaua Măgurele | Sursă foto: Facebook-Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/Romania

Un alt membru al grupului i-a sugerat acesteia să meargă cu animalul la un cabinet veterinar și să verifice dacă are microcip.

Femeia a anunțat că deja a făcut o programare în acest sens. De asemenea, bucureșteanca a transmis că se va ocupa și de spălarea și de deparazitarea animăluțului:

Am făcut programare, mâine îl duc sa îl verifice, să îl spele și să îi facă și deparazitare…Sărăcuțul este plin de purici.😔

În cazul în care găsiți câini pierduți, puteți merge cu aceștia la orice cabinet veterinar pentru a verifica în mod gratuit microcipul. Ulterior, dacă animalele sunt înregistrate, medicul poate contacta stăpânul pentru a veni să ridice câinele.

Cookies