Cel mai prietenos bichon cu aer rătăcit într-o parcare de supermarket din București. Nici el nu mai știe de când așteaptă cuminte la ușa magazinului

08 apr. 2024
19838 afișări
Cel mai prietenos bichon cu aer rătăcit într-o parcare de supermarket din București. Nici el nu mai știe de când  așteaptă cuminte la ușa magazinului
Cel mai prietenos bichon cu aer rătăcit într-o parcare de supermarket din București. Nici el nu mai știe de când așteaptă cuminte la ușa magazinului | Sursa foto: Iubesc Bucureștii Noi / Facebook

Un bichon ce are un aer rătăcit, însă e tare drăgălaș, a fost zărit de o bucureșteancă la Mega Image Chitila, la capătul tramvaiului. Cățelușul așteaptă cuminte la ușa magazinului.

Bichon cu aer rătăcit la Mega Image, Chitila

O postare de pe Facebook anunță că, la ușă la Mega Image Chitila, se află, de ceva vreme, un blănos care își așteaptă stăpânul ce nu mai apare.

Internauții care l-au zărit pe simpaticul patruped îl descriu ca fiind un cățeluș neîngrijit, murdar, posibil rănit, dar totuși vesel. Nu se știe exact dacă acesta a fost abandonat de stăpânii săi sau pur și simplu a fost pierdut.

Găsim stăpânul sau găsim un stăpân?

Postarea a fost publicată pe un grup de Facebook, cu câteva ore în urmă, de o bucureșteancă. Mesajul transmis de această pe rețeaua socială se adresează oamenilor care pot ajuta la găsirea stăpânilor acestuia sau la găsirea unei noi familii iubitoare pentru cățelușul vesel:

Umbla singur în față la Mega Image de pe Chitila la capătul tramvaiului, pare că își caută stăpânul, stă la ușă și așteaptă, vesel dar murdar și neîngrijit, parcă și rănit, pare să fie pe străzi de ceva vreme. Daca îl caută cineva sau dorește și poate să îl ia cineva de pe stradă…

Bichon pierdut în Bucureștii Noi
| Sursă foto: Iubesc Bucureștii Noi/Facebook

În aceeași situație se mai află un cățeluș, tot un bichon, după cum anunță în secțiunea de comentarii femeia care a făcut postarea inițială:

Mai este și un bichon acolo în aceeași situație cred, lui nu am apucat sa îi fac poza, un bichon tuns dar tare murdar și neîngrijit deci cred ca tot pierdut de ceva vreme, aflăm de la autoarea postării.

Bucureștenii care recunosc animăluțul din fotografii pot merge să îl caute în zona indicată de respectiva bucureșteancă.

Oamenii care găsesc animale ce par a fi rătăcite le pot duce la un cabinet veterinar pentru verificarea microcipiului. Acest serviciu este gratuit.

În cazul în care patrupezii sunt înregistrați în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân (RECS), medicul va putea să contacteze stăpânul și să îl informeze că animăluțul său a fost găsit.

Cookies