Cel mai nou restaurant La Mama, deschis în Centrul Vechi

de:
15 aug. 2011
1 afișări
Cel mai nou restaurant La Mama, deschis în Centrul Vechi

Cătălin Mahu, proprietarul Trotter Restaurant, compania care operează şi controlează lanţul de restaurante La Mama şi cafenelele Cafepedia, a inaugurat cea de-a opta unitate La Mama pe strada Bacani nr 1, din Centrul Istoric. Locaţia are, în total, 165 de locuri, dintre care 90 în restaurant şi 75 pe terasă. Mahu intenţionează să mai deschidă, în acest an, în Centrul Vechi, un music pub şi o terasă. Investiţia totală prognozată pentru anul 2011 se ridică la circa 1 milion de euro.

”Restaurantul La Mama din Centrul Vechi prezintă câteva inovaţii, care dacă vor fi bine primite de public vor fi extrapolate şi în celelate restaurante: biblioteca de vin, gândită ca un spaţiu dedicat prezentării ofertei de vinuri, mesele înalte, gen bar, cu scaune de bar, mult mai dinamice, moderne şi comode, un bar la care se poate mânca sau sta la un pahar, şi o varietate mai mare de mobilier, precum canapea, masa casei şi o masă doar pentru oaspeţii speciali, spre deosebire de celelalte restaurante din lanţ”, a declarat Cătălin Mahu, proprietarul companiei Trotter Restaurant, într-un comunicat de presă.

În 2010, compania care controlează şi operează lanţul de restaurante La Mama, cafenelele Cafepedia şi pub-ul Charlatans, cu specific irlandez, a raportat, în 2010, o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, iar pentru acest an, Mahu estimează un rulaj similar celui înregistrat anul trecut sau chiar în creştere cu 10%.

Până la finele anului, Cătălin Mahu se aşteaptă ca restaurantul din Centrul Vechi să genereze o cifră de afaceri de aproximativ 500.000 de euro.

Cel mai nou restaurant La Mama, situat în Centrul Vechi, s-a deschis pe 5 august 2011.

Cookies