Cel mai mic trotuar din București este, probabil, mititelul ăsta din Sectorul 3. De mână încap doar, de exemplu, o veveriță și mama ei. PS Normal, e brodat cu pavele!

31 aug. 2023
820 afișări
Cel mai mic trotuar din București este, probabil, mititelul ăsta din Sectorul 3. De mână încap doar, de exemplu, o veveriță și mama ei. PS Normal, e brodat cu pavele!
Cel mai mic trotuar din București este, probabil, mititelul ăsta din Sectorul 3. De mână încap doar, de exemplu, o veveriță și mama ei. PS Normal, e brodat cu pavele! | Sursa foto: cetățean Sector 3/Facebook

Trotuarul acesta mic (dar cu pavele!) este atât de mic încât, dacă vrei să îl străbați cu copilul de mână, să zicem, n-ai cum.

Probabil cel mai mic trotuar din București. „N-are 90 cm, cu tot cu bordură!”

Probabil că nici singur nu poți merge relaxat pe trotuarul minuscul (dar pavelat!), că e de-ajuns o secundă de neatenție și-ți scapă piciorul pe lângă.

Cu tot cu bordură, n-are un metru, subliniază un cetățean din Sectorul 3 care l-a văzut și măsurat, după care s-a mirat pe grupul de Facebook al comunității:

Cu tot cu bordură, trotuarele din imagini au sub 90 cm. Cui folosește un astfel de trotuar? Nu putea fi păstrat ca spațiu verde?

Trotuarul miniscul face parte, aparent, dintr-o întreagă familie de trotuare pitice din Sectorul 3. Toate sunt mici, dar toate au sau sunt în proces de a căpăta pavele, pavelarea fiind (se știe)un hobby mai vechi al primarului Robert Negoiță.

Bucureșteni din Sectorul 3 au niște păreri foarte clare în legătură și cu aceste trotoare de nici 90 de centimetri (cu tot cu bordură), și cu nelipsitele pavele:

Important este să se vândă pavele și borduri, ce nu ați înțeles?

Depinde cine măsoară. Nu m-ar mira ca prin live-urile de pe teren să aibă un metru jumate…

E foame de bani, băieți!

Zeci de milioane de lei se duc pe pavele și borduri  în Sectorul 3. Numai anul trecut, „investițiile în pavele” (și conexe) s-au apropiat, în Scetorul 3, de suma de 50 de milioane.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies