Cel mai mare parc acvatic din România şi-a inaugurat propria gară

de:
17 iul. 2013
0 Afișari
Cel mai mare parc acvatic din România şi-a inaugurat propria gară

Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din sud-estul Europei, Divertiland, şi-a inaugurat marţi propria staţie de tren, pentru construirea căreia a fost necesară o investiţie de 300.000 de euro. Călătoria va dura în jur de 15 minute, iar trenurile vor opri în noua staţie la fiecare trei sferturi de oră. 

Potrivit reprezentanţilor Divertiland, citaţi de Adevărul, bucureştenii care vor să meargă cu trenul la parcul acvatic o vor putea face în fiecare zi.

Doritorii pot lua trenul din Gara de Nord, iar investitorii promit ca preţul unui bilet va fi accesibil. „Momentan nu sunt stabilite preţurile biletelor, dar nu este vorba despre nişte costuri mari. Sigur nu se va depăşi suma de 10 lei“ , au declarat, pentru adevarul.ro, surse din cadrul Divertiland.

Călătoria până în staţia Parc Divertisment Chiajna, cea inaugurată marţi, va dura doar câteva minute, în jur de un sfert de oră, deşi în acest moment nu s-a stabilit încă un preţ clar al biletelor sau dacă urmează să fie introduse abonamente care să faciliteze călătoria vizitatorilor.
Staţia construită de Divertiland a fost predată către CFR Infrastructură şi este deja operabilă.

Cookies