Cum va arăta cel mai mare parc de distracţii din România MULTIMEDIA

de:
01 apr. 2011
0 Afișari
Cum va arăta cel mai mare parc de distracţii din România MULTIMEDIA

Prima etapă a hiperparcului Divertiland, La Plaja Aqua Park, va fi inaugurată în această vară şi va aduce multe atracţii inexistente până acum în România. Cel mai mare centru de distracţii din România, Divertiland Multi Entertainment Park, situat la 13 km de Capitală, în zona comercială Militari, va fi construit în patru faze.

Iniţial, la 1 iulie 2011 va fi inaugurat parcul acvatic în aer liber, La Plaja, care va include peste 20 de tobogane, special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari. Fie că vor să practice Boomerango, Multi – Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl sau Speed Slide, bucureştenii pot găsi toate aceste activităţi la noul parc de distracţii. Dezvoltatorii cred că şi Rain Fortress, Piscina cu Valuri – care produce, la fiecare 30 de secunde, valuri cu o viteză mare – , Râul Leneş, unde oamenii pot fi duşi de apă alene pe saltele, pe o distanţă de 1 km, vor fi pe placul clienţilor.

Parcul La Plaja, care se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 70.000 de mp, incluzând locurile de parcare, are o capacitate maximă de 7.000 de vizitatori zilnic.

Pentru a facilita accesul bucureştenilor la hiperparcul de distracţii, dezvoltatorii intenţionează să introducă o linie de cale ferată de la Gara de Nord la Divertiland, dar şi să solicite  prelungirea unor linii de autobuze RATB, care să-i aducă pe vizitatori cât mai aproape de parc. În complexul de distracţii Divertiland vor fi şi cabane private, o zonă de 3.000 mp vde plajă cu nisip, restaurante, spaţii comerciale, snack baruri şi o zonă pentru petreceri.

Reprezentanţii companiei au declarat, pentru B365.ro, că vor acorda discount-uri atât pentru grupuri, copii, pensionari, cât şi pentru studenţi sau pentru cei care îşi sărbătoresc ziua de naştere. Preţul biletelor va fi stabilit în perioada următoare.

Cea de-a doua etapă a proiectului, Aventure Park, va fi deschisă în vara anului viitor. În cea de-a treia fază,  în 2013-2014, va fi deschis centrul de divertiment familial Oasis. Acesta va fi deschis pe tot parcursul anului şi va include parc acvatic de interior şi de distracţii, dar şi minigolf, jocuri electronice, alpinism pe pereţi de căţărare, karting, bungee-jumping, roller-skating, bolwling sau biliard. Ultima etapă de dezvoltare va include complexul sportiv Sports Club.

Cookies