Cel mai mare lanț hotelier din lume își extinde prezența la Bucureşti

de:
14 mai 2018
3 Afișari
Cel mai mare lanț hotelier din lume își extinde prezența la Bucureşti

Astfel, compania hotelieră grecească H Zeus International a semnat o alianța cu Wyndham pentru dezvoltarea a 20 de hoteluri în următorii 10 ani în Grecia, Cipru, Bulgaria și România (construcții noi/renovări), unde H Zeus operează deja.

Zeus, pe lângă Dolce Attica Riviera, operează deja, în Grecia, hotelurile Grand Wyndham în Karaiskaki Square (Atena), Wyndham Loutraki Poseidon Resort Ramada (Loutraki) și K29 (Atena). În România, compania este prezentă cu 3 hoteluri: Opera, Venezia și Central, toate aflate în centrul Bucureștiului.

Este posibil ca și acestea să se afilieze în curând la unul dintre brandurile din portofoliul Wyndham: Dolce, Ramada, Wyndham Grand, Wyndham Gardenn, Days Inn și Tryp.

Wyndham Hotels and Resorts este un grup hotelier internațional originar din SUA și cea mai mare companie hotelieră din lume ca număr de unități afiliate, operând în 66 de țări cu aproape 8.000 de hoteluri sub 15 mărci diferite.

În total, compania pune la dispoziție circa 600.000 de camere. Grupul Wyndham a fost fondat în 1981 de Trammell Crow, dezvoltator imobiliar din Texas, decedat în 2009. În România, grupul Wyndham este prezent cu 9 hoteluri.

Sursa: profit.ro

Cookies