Cel mai mare lanţ de supermarketuri se pregăteşte să facă livrări la domiciliu

de:
25 sept. 2013
1 Afișari
Cel mai mare lanţ de supermarketuri se pregăteşte să facă livrări la domiciliu

Retailerul Mega Image se pregăteşte să lanseze serviciul home delivery pe piaţa din Capitală pentru unităţile AB Cool Food, noul concept de magazin al retailerului cu produse exclusiv congelate.

„Nu ştim momentan când vom lansa acest serviciu. Nu este nimic stabilit. Vom livra în tot Bucureştiul. Comanda se va putea face online, sau pe telefonul mobil, contra cost”, a declarat Cătălina Aldea, director comercial în cadrul Mega Image, pentru Economica.net.

În magazinul AB Cool Food de pe bd. Mihalache nr 45 deschis astăzi, clienţii sunt întâmpinaţi deja cu afişe în care se anunţă că , pe viitor, serviciul home delivery va fi disponibil. De asemenea, pe site-ul oficial al magazinului de produse congelate este încârcat catalogul de prezentare al produselor din magazin.

AB Cool Food este primul magazin sub acest brand al grupului Delhaize.

Primul magazin AB Cool Food operat de Mega Image şi singurul de acest fel din România oferă aproximativ 600 de produse congelate, marea majoritatea sub mărci proprii ale retailerului franco-belgian.  Potrivit oficialilor companiei, magazinul AB Cool Food din Mihalache nu va fi singurul din Bucureşti, dar cel mai probabil a doua inagurare va avea loc anul viitor. De asemenea, pentru moment compania se va concentra pe piaţa Capitalei pentru acest concept. „Deocamdată vom deschide în Bucureşti. Ne vom extinde cel mai probabil în 2014. Ne gândim la zone accesibile, cu locuri de parcare pentru că este mai mult un magazin destinaţie”, a explicat directorul comercial.

Cookies