BAZAR

Cel mai mare lanţ de şcoli de dans din lume, Arthur Murray, vine în România

O familie de români a investit 200.000 de euro pentrua deschide în franciză prima şcoală de dans de societate Arthur Murray din ţară, informează un comunicat al companiei. Şcoala, deschisă pe strada Nicolae Caramfil, va fi una dintre cele peste 280 de astfel de unităţi ce operează sub brandul Arthur Murray în 23 de țări.

Deschiderea studioului de 500 de mp din Nordul Capitalei este primul pas în crearea unei rețele de studiouri de dans Arthur Murray în România, planul de dezvoltare vizând deschiderea a cel puţin 10 studiouri în următorii 5 ani.”Aducerea brandului Arthur Murray în România a fost o decizie naturală pentru mine, dupa o experiență de peste 12 ani ca instructor și owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decat o școală de dans, este un spațiu premium, pentru relaxare, networking și bună dispozitie, prin dans. Până să deschidem noi studioul Arthur Murray, în România nu exista un astfel de loc, însă există un public care caută astfel de servicii”, declară Lucian Stănilă, proprietarul business-ului Arthur Murray în România, citat de economica.net. 

Lucian și Sarah Stanilă sunt reprezentanții Arthur Murray București și investitori în alte doua studiori de dans Arthur Murray din New York.

În prezent, studioul de dans Arthur Murray din București are 7 instructori de dans, fiecare dintre ei fiind atestat de oficialii Arthur Murray în urma training-urilor și mai multor examene.”Brandul Arthur Murray se adresează în special oamenilor implicați în afaceri de succes și care urmează cursuri de dans pentru a elimina stresul, pentru a face miscare, sau pur si simplu pentru că doresc să danseze bine în orice situație. Este un public pretențios, atent la detalii, de aceea este esențial să respectăm întocmai rețeta de predare a dansului creată de brand, pentru a menține standardele și a îndeplini așteptările clienților” mai spune Lucian Stănilă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button