ȘTIRI

Cel mai mare festival internațional de trupe tribute din țară- la sfârșitul lunii, în București

Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București invită toti iubitorii de muzica pe 27, 28 și 29 mai, în Parcul Izvor, la HeyDay, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România, conform unui comunicat de presă remis marți.

Evenimentul, care se afla la prima ediție, reunește peste 30 de trupe și artiști tribute consacrați, din țară și din străinătate, care vor evolua, rând pe rând, pe cele trei scene ale festivalului, conturând imaginea unui altfel de festival pentru toți iubitorii de muzică.

Cei peste 30 de artiști din Marea Britanie, Italia și România vor reinterpreta piese celebre din repertoriul Led Zeppelin, Beatles, Metallica, Guns N’ Roses, Michael Jackson, Nirvana, U2, dar și melodii ale unor cântăreți din noul val, precum Rihanna, Amy Winehouse, Adele și mulți alții.

„Prin festivalul HeyDay ne propunem să prezentăm publicului un concept de eveniment care se bucură de un real succes în străinătate, atât datorită funcției de entertainment, cât și a potențialului de a creiona o incursiune muzicală ce are ca scop final (re)descoperirea muzicii marilor trupe internaționale. Ne dorim, astfel, să includem Bucureștiul pe lista orașelor de renume din Europa care organizează unele dintre cele mai mari festivaluri de tribute din lume„, transmite Claudia Popa, director Creart, princ comunicatul de presă citat.

Prețul unui bilet este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru toate cele trei zile de festival este de 30 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete aflată în sediul creart, din Piața Alexandru Lahovari nr. 7, sau online, de pe Eventim.ro/


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button