Cel mai mare dezvoltator imobiliar din Bragadiru a câștigat primăria orașului. Liberalii mai bifează un post de edil

28 iun. 2021
177 Afișari
Cel mai mare dezvoltator imobiliar din Bragadiru a câștigat primăria orașului. Liberalii mai bifează un post de edil

Candidatul PNL, Gabriel Lupulescu, este noul primar al orașului Bragadiru, în urma voturilor exprimate în data de 27 iunie 2021. Se pare că acesta este cel mai mare dezvoltator imobiliar din orașul aproape lipit de Capitală.

Gabriel Lupulescu (PNL) a câștigat alegerile pentru primăria orașului ilfovean Bragadiru, potrivit unui anunț făcut pe Facebook chiar de contracandidata sa, Teodora Desagă (susținută de PMP și USR PLUS). Alegerile din Bragadiru, cunoscut drept una dintre localitățile în care își au reședința mulți locuitori care lucrează în București, au fost marcate de eliminarea delegaților acreditați ai alianței PMP – USR din secțiile de votare.

Rezultatele finale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă:

Gabriel Lupulescu – 4132 voturi (48.28% dintre voturile exprimate)

Teodora Desagă – 3078 voturi (35,97%)

Costin Ioniță – 785 voturi (9,17%)

Ionuț Scarlat – 269 voturi (3,14%)

Cornel Faris – 209 voturi (2,44%)

Feny-Cornelia Tabacu – 84 voturi (0,98%)

Totalul voturilor exprimate a fost de 8672, dintre care 8557 valabile și 115 – nule. Cum numărul total al alegătorilor de pe liste era de 22785 persoane, prezența la vot a fost de doar 38,06%, scrie ziardebragadiru.ro.

Anunțul câștigătorului

”Dragii mei, vă mulțumesc tuturor pentru suținerea și pentru încrederea acordată prin votul de astăzi.

Vă mulțumesc și îmi doresc să continuăm să facem echipă, împreună, pentru a face din Bragadiru unul dintre cele mai dezvoltate orașe din județul Ilfov!”, a spus candidatul PNL, Gabriel Lupulescu, imediat după ce a aflat că este noul primar.

Cine este Gabriel Lupulescu

Gabriel Lupulescu, candidatul PNL la alegerile pentru primăria Bragadiru, este cunoscut și sub porecla ”Beton”. Lupulescu e cel mai important dezvoltator imobiliar din localitate, el construind Cartierul Latin din oraș. El a promis în campania electorală că dezvoltarea orașului va continua prin alte proiecte edilitare și de locuire.

Alegerile au fost organizate în Bragadiru pentru că fostul primar PNL, Vasile Cimpoeru, a fost condamnat pe 21 ianuarie de către Curtea de Apel București la patru ani și patru luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era cercetat împreună cu arhitectul- șef pentru ilegalități la acordarea certificatelor de urbanism.

Bragadiru, oraș aproape lipit de București, situat pe drumul naţional DN 6 Bucureşti- Alexandria. Numără în prezent peste 65 de mii de locuitori, conform unor estimări. dat fiind că aici își au domiciliul mii de cetățeni care lucrează în București. Oficial are doar 35 de mii, din care cu drept de vot 22 de mii de locuitori.

Cookies