Cel mai mare coșmar al unui șofer din București, pe la Romancierilor: mașina zob în parcare și-un bilet în geam. „Mașina dvs. a fost implicată într-un accident rutier”

13 nov. 2023
2046 Afișari
Cel mai mare coșmar al unui șofer din București, pe la Romancierilor: mașina zob în parcare și-un bilet în geam.
Cel mai mare coșmar al unui șofer din București, pe la Romancierilor: mașina zob în parcare și-un bilet în geam. "Mașina dvs. a fost implicată într-un accident rutier" | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București si Ilfov

Una dintre cele mai neplăcute situații în care poate să fie pus un șofer este atunci când își parchează mașina într-un loc în care consideră că se află în siguranță și o găsește accidentată, cu un bilețel în geam: „Mașina dumneavoastră a fost implicată într-un accident rutier…”

Cel mai mare coșmar al unui șofer din București

Acest lucru a pățit-o un șofer care și-a parcat mașina în zona stației de metrou Romancierilor. Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, asociat site-ului Info Trafic România, a publicat mai multe imagini de la fața locului, inclusiv cu bilețelul din parbriz, sperând ca șoferul să fie anunțat cât mai repede.

Din păcate vin cu o veste proastă, dacă ești pe aici sau cineva te poate anunța, mașina ta arată așa și are în parbriz biletul ăsta, fără alte detalii.

Stația de metrou Romancierilor.

Mesajul scris pe bilețel:

Mașina dumneavoastră a fost implicată într-un accident rutier. Rog a vă prezenta la Biroul de Accidente Ușoare al Brigăzii Rutiere cu mașina. Adresa: Splaiul Unirii nr. 311.

Postarea a strâns zeci de reacții și câteva comentarii. Un bărbat, martor la momentul în care Poliția a ajuns la fața locului, spune că agenții au fost cei care au pus bilețele la toate mașinile implicate în accident. Ar fi vorba despre trei autoturisme:

Poliția a pus bilet la toate 3 mașini implicate. Eram acolo.

Altcineva afirmă cele spuse de martor, spunând că el a luat cu platforma mașina care a provocat accidentul.

„Nu vă merge parcometrul, vă las 6 lei în parbriz”

Bilețelul pus în parbriz rămâne în continuare o modalitate eficientă de comunicare, iar multe dintre ele ajung subiect de discuție pe grupurile de Facebook ale bucureștenilor.

De exemplu, un șofer, încercând să plătească parcarea la parcometru și constatând că nu merge, a lăsat un bilet în parbriz și 6 lei.

Sursa foto: Facebook - Sectorul 4 București
Sursa foto: Facebook – Sectorul 4 București

Nu știm, însă, dacă această soluție a funcționat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies