Cel mai mare complex de wellness cu ape termale din România, deschis pe 14 ianuarie

de:
22 dec. 2015
38 Afișari
Cel mai mare complex de wellness cu ape termale din România, deschis pe 14 ianuarie

Therme București, situat în zona de nord a Capitalei, în Balotești, este dezvoltat de Grupul Wund, lider mondial în domeniu, care mai are alte patru proiecte similare dezvoltate în Europa (Therme Erding, Therme Bad Wörishofen, Badeparadies Schwarzwald, Badewelt Sinsheim), informează profit.ro.

Investiția în proiectul Therme București aparține A-HEAT GROUP, concern cu sediul la Viena, care reunește mai multe companii lider la nivel mondial în domeniul soluțiilor energetice industriale. Prima etapă a avut loc în 2013, când a fost demarată construcția, suma alocată în această fază fiind de 29,64 milioane de euro. Până la finalizare, investiția totală în proiect se va ridica la aproximativ 50 de milioane de euro.

Complexul este împărțit în trei zone distincte: The Palm (Zona de relaxare) – ideală pentru relaxare în cea mai mare gradină cu palmieri, jacuzzi și piscine cu aromaterapie, Elysium (Zona de răsfăț) – cu o varietate de saune tematice și o piscină panoramică cu seleniu și Galaxy – special destinată familiei, zonă cu tobogane și piscină cu valuri.

Pentu zona The Palm, prețurile pentru o zi variază între 50 de lei pentru studenți și seniori și 64 de lei pentru adulți. Copiii de până la 3 ani au acces gratuit. Pentru 3,5 ore de relaxare deplină, studenții și seniorii vor plăti 35 de lei, iar adulții vor achita 49 de lei.

Elysium include multiple saune tematice cu o capacitate totală de peste 250 persoane simultan, băile cu minerale, zone de relaxare în grădina exotică și restaurantul a la carte, iar intrarea variază între 68 și 87 de lei, în funcție de orele petrecute la Therme București.

În Galaxy, zona dedicată familiilor, pentru 3,5 ore, copiii de până la 3 ani beneficiază de gratuitate, iar adulții vor plăti un preț întreg de 39 de lei. Pentru o zi întreagă petrecută la Therme București, la Zona Galaxy, prețurile variază între 40 și 54 de lei. Oferta specială Family (un copil și un adult) variază între 54 și 84 de lei, în funcție de numărul de ore plătite.

Cu o suprafață totală outdoor de peste 250.000 mp, Therme București este unul dintre cele mai mari centre de wellness, relaxare și entertainment bazat pe ape termale din Europa. Suprafața construcției indoor este de 30.000 mp, poate primi peste 4.000 vizitatori simultan. Bazinele vor fi alimentate exclusiv cu apă termală adusă de la o adâncime de 3.100 de metri, cel mai adânc foraj realizat în România după 1989. Temperatura apei din piscine este de 33 °C, iar cea a aerului între 29 si 30 °C, 365 de zile pe an.

Cookies