Cel mai înalt zgârie-nori din ţară a ajuns la etajul doi VEZI CUM ARATĂ ACUM

de:
27 sept. 2011
0 Afișari
Cel mai înalt zgârie-nori din ţară a ajuns la etajul doi VEZI CUM ARATĂ ACUM

Sky Tower este construit la intersecţia dintre strada Barbu Văcărescu şi şoseaua Pipera. Turnul va avea la final o înălţime de 137 de metri, cu 36 de etaje şi un etaj tehnic. Clădirea va fi în cea mai mare parte una de birouri, însă la ultimele etaje, respectiv 35 şi 36, investitorul va amenaja săli de conferinţe, dar şi un bar cu vedere panoramică asupra Bucureştiului cu o suprafaţă de 1200 metri pătraţi.

Alături de Sky Tower ar urma să fie construit şi un mall cu trei etaje, cu spaţii comerciale totalizând 33.000 de metri pătraţi şi 1.100 de locuri de parcare, numit Promenada, ca şi o a doua clădire de birouri, dotată cu heliport. Terenul pe care se cons­truieşte ansamblul este pe locul fostei Fabrici de Elemente pentru Auto­ma­tizări FEA, pe Calea Floreasca.

Pe forumul dedicat zgârie-norilor, skyscrapecity.com, pasionaţii forumişti lucianmx_2007, Le Clerk şi Cristi postează fotografii cu stadiul lucrărilor la turnul de pe Floreasca.

Sky Tower este un proiect al Raiffeisen Evolution a cărui construcţie a început în 2008, în apropierea Lacului Floreasca. Lucrările au stagnat însă o lungă perioadă de timp şi au fost reluate în forţă abia în acest an. Conform planurilor iniţiale, construcţia ar fi trebuit finalizată în acest an.

CUM VA ARĂTA SKY TOWER:

Cookies