Unul dintre cele mai importante evenimente pentru piaţa mobilei din România, la Romexpo

de:
18 aug. 2015
0 Afișari
Unul dintre cele mai importante evenimente pentru piaţa mobilei din România, la Romexpo

Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM va avea loc, între 19 și 23 septembrie, la Romexpo.

Potrivit organizatorilor, BIFE-SIM promite să fie platforma de lansare a noutăţilor a aproximativ 300 de firme din România, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina şi Ungaria.

Găzduit de şapte pavilioane expoziţionale, ce totalizează peste 30.000 de metri pătraţi, BIFE-SIM 2015 este organizat conceptual în 6 saloane menite să faciliteze accesul vizitatorilor la zonele care îi interesează în mod deosebit şi să le permită acestora alegeri informate şi inspirate:

– Salon Clasic – amplasat în pavilioanele C1 şi C2;
– Salon Design şi Salon Confort – amplasate în pavilioanele C4 şi C5;
– Salon Bucătării – amplasat în pavilionul C3;
– Salon Decoraţiuni, Accesorii şi Materiale – amplasat în pavilionul C6;
– Salon Echipamente – Maşini şi Utilaje – amplasat în pavilionul central.

Organizatorii susțin că anul acesta, cuvântul cheie la BIFE-SIM va fi „varietate” – manifestată în forme, stiluri, funcţiuni, materiale şi idei. La BIFE-SIM veţi descoperi piese de mobilier din lemn masiv fabricate din esenţe autohtone – brad, fag, stejar sau cireş ş.a.m.d. – finisate cu vopsele şi lacuri ecologice – majoritatea pe bază de apă – mobilier modern pentru locuinţe chic, tapiţerii cu piele naturală sau stofe moderne de excelentă calitate, confecţii metalice speciale – cum ar fi balustrade de inox în combinaţie cu sticlă, lemn sau policarbonat – produse decorative din sticlă sau piese de mobilier restaurate. Culorile moderne şi finisajele complexe, unele combinând tradiţii şi secrete de fabricaţie, altele proiectând în prim plan minunile tehnicii moderne, vor fi concomitent surse de inspiraţie şi ispită pentru clienţii curioşi. 

Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE-SIM este una dintre cele mai importante manifestari expoziţionale din România, dedicată industriei mobilei şi sectoarelor conexe şi este organizat anual de Romexpo şi co-organizat de Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Euroexpo, având ca partener Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

La ediţia precedentă, BIFE-SIM a găzduit peste 325 de expozanţi – producători, importatori şi distribuitori de mobilă, echipamente şi accesorii – din România şi din alte 9 ţări China, Danemarca, Germania, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia şi Ucraina, şi a reuşit să atragă 23.422 de vizitatori din ţară şi străinătate, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Cookies