ȘTIRI

Cel mai important eveniment de SEO din Europa de Sud-Est, în septembrie, la Bucureşti

SEM Days 2014 va fi cel mai mare eveniment de profil din regiune, promit organizatorii SEO monitor și 2Parale, precizând că cele două zile vor oferi informații de actualitate din domeniu, pentru peste 500 de budget owners, manageri de marketing și brand, online marketing manageri, coordonatori de business-uri și antreprenori online.

SEM Days va aduce la București speakeri de renume internațional, care să prezinte cele mai noi tendințe din Search Engine Marketing, pentru marketerii, managerii și antreprenorii interesați de creșterea vizibilității în online, cu rezultate măsurabille.

Anul acesta, evenimentul își extinde audiența la 500 de persoane, pentru a crește impactul informațiilor oferite în cadrul celor două zile de prezentări și workshop-uri. 

SEM Days își păstrează structura de 2 zile: în prima zi de conferință, participanții vor afla de la generalități despre marketingul în motoarele de căutare, până la tehnici de management al reputației online, urmând ca în cea de-a doua zi să aprofundeze funcționalitățile instrumentelor specifice de SEM și modul în care acestea livrează rezultate cuantificabile.

Până la finalul lunii iunie, participanții beneficiază de o reducere de peste 28% la achiziția biletelor disponibilie pe www.semdays.ro. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button