Cel mai faimos arici din București e bietul arici blocat într-un gard. După ce l-au salvat pompierii, bucureștenii nu se mai satură să vorbească despre el. Și n-are nume!

27 sept. 2023
358 Afișari
Cel mai faimos arici din București e bietul arici blocat într-un gard. După ce l-au salvat pompierii, bucureștenii nu se mai satură să vorbească despre el. Și n-are nume!
Cel mai faimos arici din București e bietul arici blocat într-un gard. După ce l-au salvat pompierii, bucureștenii nu se mai satură să vorbească despre el. Și n-are nume! | Susra foto: Facebook - ISU București-Ilfov

Un arici care a rămas blocat într-un gard a devenit faimos pe rețelele de socializare. O doamnă l-a observat înțepenit între două bare de metal și a cerut ajutorul pompierilor. Aceștia s-au deplasat rapid la fața locului și au salvat viața animalului.

Ariciul din București salvat de pompieri a devenit faimos pe rețelele de socializare

ISU București-Ilfov a publicat pe pagina de Facebook fotografii cu ariciul care a fost salvat. Intervenția pompierilor nu a fost dificilă. Ariciul a ieșit în siguranță dintre gratiile gardului, după ce acestea au fost lărgite cu un clește.

🦔Mic, țepos, încăpățânat și foarte drăgălaș – așa poate fi descris personajul principal al intervenției, mai puțin obișnuite, de astăzi.

👨‍🚒În doar câteva clipe colegii noștri l-au eliberat din gardul care-i stătea în cale, moment în care a reușit să ne aducă zâmbetul pe buze și voia bună, atât nouă, cât și trecătorilor.

Oamenii au apreciat postarea care a strâns sute de reacții și a fost distribuită pe mai multe grupuri de Facebook

Sursa foto: Facebook - ISU Bucureti-Ilfov
Sursa foto: Facebook – ISU Bucureti-Ilfov

Aricii, dar și alte animale, sunt vulnerabili în zonele urbane, căutând un petic de natură printre blocuri. Din acest motiv, se produc astfel de incidente.

Pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” o femeie a povestit o întâmplare asemănătoare cu cea făcută publică de ISU București-Ilfov în urmă cu două zile. Un alt arici a rămas blocat într-un gard. Femeia a apelat cu încredere la pompierii care au reușit să salveze ariciul.

Daca vedeti vreun arici blocat in gard, sunati cu toata increderea la 112, in 12 min au ajuns la fata locului, au taiat gardul si uite asa am salvat o frumusete de țepos!

Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/A. Alexandra
Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3/A. Alexandra

Femeia a transmis că oamenii pot apela oricând la pompieri atunci când observă că viața unui animal se află în primejdie.

Pompierii chiar mi-au spus sa apelam cu incredere atunci cand este vorba de salvarea animalelor.

În secțiunea de comentarii, mai multe persoane au povestit cazuri asemănătoare în care au reușit să elibereze arici prinși în garduri.

Am trecut prin asa ceva acum ani buni, aveam foarfecă pentru tăiat gardul, dar am mai cumparat una. Am făcut găuri de trecere pentru suflețele. Oricum acești oameni sunt minunați, a povestit D. Valentina.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies