Cel mai drăguț șofer de Uber din București. Are în mașină jocuri pentru cei mici, le oferă clienților bomboane, cola și s-a gândit chiar și la cei cu alergii

15 aug. 2023
8286 Afișari
Cel mai drăguț șofer de Uber din București. Are în mașină jocuri pentru cei mici, le oferă clienților bomboane, cola și s-a gândit chiar și la cei cu alergii
Cel mai drăguț șofer de Uber din București. Are în mașină jocuri pentru cei mici, le oferă clienților bomboane, cola și s-a gândit chiar și la cei cu alergii | Sursă foto: Captură ecran Instagram oopsimovedagain_vlog/

Un șofer de Uber din București a reușit să impresioneze mai mulți turiști, dar și rezidenți ai orașului, prin modul drăguț în care se comportă cu persoanele care îi urcă în mașină și prin ospitalitatea de care dă dovadă.

Cel mai drăguț șofer de Uber din București

Un turist, venit în România pentru a explora țara, a publicat pe rețelele de socializare un clip din mașina unui șofer de Uber pe care l-a întâlnit în București. Acesta a fost impresionat de condițiile pe care șoferul le creează pentru cei ce îi urcă în mașină.

Bucureșteanul s-a gândit la toate, astfel încât fiecare persoană pe care o duce unde are treabă să se simtă comod, să nu-i lipsească nimic, și să se relaxeze pe perioada cursei. Are în mașină:

  • Diferite tipuri de bomboane,
  • Apă,
  • Coca-Cola.

Produse sunt oferite în mod gratuit clienților săi. Pe lângă asta, bărbatul are în mașină și două jocuri portabile, destinate micilor pasageri. Unul dintre acestea este renumitul TETRIS, joc ce trezește nostalgie persoanelor care au copilărit în anii 2000.

Bărbatul s-a gândit chiar și la cei care au alergii. Astfel că, în mașină au fost montate două purificatoare de aer micuțe, alături de un umidificator ce emană parfum de lămâie.

Iată mesajul transmis pe rețelele de socializare de Oopsimovedagain_vlog, turistul impresionat:

Vi-l prezint pe șoferul de Uber al anului.

Auziți muzica de Spa? Nu a fost adăugată de mine peste clip, asta asculta el în mașină.

Avea diferite tipuri de bomboane, jocuri, purificatoare de aer, toate gratuit. Putem să îi oferim acestui bărbat titlul de: Uber-ul anului?

Nu există nici o șansă să mai părăsesc această țară, plină de bunătate și generozitate. O să-mi cumpăr pământ, o să-mi găsesc o nevastă, o să-mi deschis o afacere aici și n-am să mai plec niciodată.

Iată și câteva comentarii:

  • „Am avut un șofer similar în București, ave 70 de ani. Era cel mai drăguț. Avea băuturi, chipsuri, jocuri pentru cei mici. Am avut noroc și l-am prins de două ori. Este o experiență pe care nu mulți o au.”
  • „Faci o reclamă atât de bună României că vreau și eu să mă mut acolo.”
  • „Am avut și noi plăcerea de a merge cu el. Cel mai bun lucru a fost energia lui pozitivă și zâmbetul pe care l-a avut pe tot parcursul cursei. A fost o gură de aer proaspăt.”

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies