Cel mai disperat bucureștean care stă la bloc. Vecina de sus scoate câinele – un Rotweiller- doar pe balcon. Hectolitri de urină s-au infiltrat, în timp, în pereți

04 oct. 2023
27440 Afișari
Cel mai disperat bucureștean care stă la bloc. Vecina de sus scoate câinele - un Rotweiller- doar pe balcon. Hectolitri de urină s-au infiltrat, în timp, în pereți
Cel mai disperat bucureștean care stă la bloc. Vecina de sus scoate câinele - un Rotweiller- doar pe balcon. Hectolitri de urină s-au infiltrat, în timp, în pereți | Sursa foto: Facebook - R. Radaneata/Esti din Sectorul 5, daca...

O situație dificilă l-a făcut pe un tânăr care locuiește într-un bloc din Sectorul 5 să ceară ajutorul bucureștenilor pe un grup de Facebook. Pe scurt, după cum povestește acesta, câinele vecinei care stă în apartamentul de deasupra își face nevoile în balcon, iar urina se prelinge pe geamurile și pereții balconului de dedesubt.

„Câinele vecinei de deasupra își face nevoile în balcon”

Tânărul, care locuiește într-un bloc din Sectorul 5, a publicat pe grupul de Facebook „Esti din Sectorul 5, daca…” un mesaj în care a povestit necazul său. Vecina de la etajul de deasupra își lasă câinele să își facă nevoile în balcon, iar urina se prelinge pe geamuri și pe pereții balconului său, susține acesta.

Din cauza acestei situații, mirosul din balcon este insuportabil și nu poate fi utilizat.

Autorul postării, R. Radaneata, a cerut sfatul bucureștenilor pentru a încerca să rezolve problema:

Avem nevoie urgent de ajutorul unei instituții abilitate în vederea rezolvari următoarei probleme: Cainele vecinei de deasupra isi face nevoile in balcon din aceasta cauza s-a infiltrat urina in tavanul balconului nostru, geamurile sunt pline de urme de urina, mirosul este înțepător chiar insuportabil si face ca balconul sa nu poată fi utilizat.

(…) Dupa nenumărate sesizari facute la (DSP, Primaria sect 5, apeluri catre politie 112, directia animalelor, sectia 19) ba chiar ne-am înscris în audienta la dl primar Piedone situația nu s-a rezolvat. Orice sugestie sau îndrumare este binevenita.

Tânărul a mai spus că femeia a fost amendată de nenumărate ori, însă situația a rămas aceeași. Locuitorii apartamentului trebuie să se confrunte în continuare cu infiltrațiile în pereți și mirosul înțepător.

În secțiunea de comentarii, oamenii i-au oferit mai multe sfaturi familiei – să repare balconul, apoi să-l izoleze și să facă asigurare apartamentului. Astfel, tot ce varsă femeia de deasupra nu ar mai ajunge în balcon și problema și-ar găsi, în sfârșit, soluție.

Faceti o asigurare extinsa de apartament. Functioneaza! Asiguratorul va despagubeste pierderile si se ocupa personal de problema vecinei.

Câinele ar fi un Rottweiler, susține o femeie:

Animalul este un Rottweiler care nu este scos afara de ani de zile.

Câteva dintre imaginile publicate pe grupul de Facebook:

Sursa foto: Facebook - R. Radaneata/Esti din Sectorul 5, daca...
Sursa foto: Facebook – R. Radaneata/Esti din Sectorul 5, daca…
Sursa foto: Facebook - R. Radaneata/Esti din Sectorul 5, daca...
Sursa foto: Facebook – R. Radaneata/Esti din Sectorul 5, daca…

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies