Cel mai cool eveniment din București din acest weekend

14 iun. 2022
670 Afișari
Cel mai cool eveniment din București din acest weekend
Adrian Teleșpan: Cel mai cool eveniment din București din acest weekend

Stau în București din 2000, cu o pauză între 2012 și 2017, și pot spune că în toți anii ăștia am avut partea mea de petreceri de la care am scăpat cu amintiri mai mult sau mai puțin penibile, nu intru în detalii cu această ocazie. Am început și eu, ca tot studentul, frumos, elegant, cu un Argentin, un Club A și un Fire, apoi mi-am găsit un rost în viață și am început să ies la dans în tot felul de locuri, pentru că am niște mișcări total năucitoare pe care le-ar ține pentru sine doar o persoană lipsită complet de altruism.

Dintre toate locurile, m-am oprit definitiv, în 2013, la Gaia după ce am avut acolo lansarea binecunoscutului bestseller scris de mine, Cimitirul. Așa am cunoscut-o pe Mădălina Dorobanțu, cea care a creat Gaia și cea care a investit foarte imaginație în felul în care clubul s-a manifestat de la întemeiere și până acum. Acum poate o să vi se pară inedit să lansezi o carte care se numește Cimitirul într-un club și așa a și fost, pentru că Gaia are acest dar de a se transforma în funcție de tematica serii, iar mie îmi plăcea foarte mult treaba asta, de a pătrunde în același spațiu știind că o să fie aproape de fiecare dată diferit, arătând ca un cu totul alt loc, pentru că, odată ce intrai acolo, nu primeai doar muzică și alcool, primeai o întreagă experiență.

Tot o întreagă experiență se va da și se va primi și în acest weekend, sâmbătă, pe 18 iunie, la Romaero, unde Gaia a pregătit un eveniment absolut excepțional, Promethium Wonderlust. Romaero va fi transformat, practic, într-o lume cu totul și cu totul nouă, o lume în care speranța va dansa alături în de oameni, în care euforia se va vedea nu doar pe fețele oamenilor, dar și în scenografia extraordinară care va transforma locul într-o poezie a viitorului, un viitor în care oamenii sunt mai buni, mai uniți, mai liberi.

Aportul muzica și-l va aduce Desiree, o tânără DJ din Africa de Sud care, pe oriunde ar pune muzică în lumea asta, impresionează nu doar prin combinația de muzică electro cu voci absolut remarcabile care îți merg direct la suflet, dar și prin propria apariție, ea având un simț estetic formidabil și 1,86 în înălțime, o amazoancă, practic. Prin urmare, dacă domniile voastre își doresc un alt fel de party, știți unde să mergeți weekendul acesta. Vă doresc o noapte care să obosească picioarele și să vă liniștească inimile. Sănătate mereu.

Cookies