Ahmetov din nou în Bucureşti, în vizită la Lucescu. Uite cum arată „Il Luce” după accident

de:
15 ian. 2012
0 Afișari
Ahmetov din nou în Bucureşti, în vizită la Lucescu. Uite cum arată

Pentru a se asigura că starea de sănătate a lui Lucescu, patronul Șahtior Doneţk a venit personal la Bucureşti, în urmă cu aproximativ o săptămână. Cancan.ro anunţă că, în perioada de recuperare „Il Luce” l-a recomandat chiar pe fiul său, Răzvan Lucescu, să se ocupe în locul său de echipa de fotbal din Ucraina, urmând ca seniorul să ia, la schimb, Rapidul.

Rinat Ahmetov a declarat însă că îl preferă pe senior. „Răzvan este un antrenor tânăr, progresează, nu e nimic exclus, însă domnul Lucescu este cel mai potrivit”, a precizat Ahmetov la Realitatea TV.

Pe data de 6 Ianuarie 2012, antrenorul echipei de fotbal Șahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost implicat într-un accident rutier pe Bdul Vasile Milea din Capitală.

Două zile mai târziu, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru eliminarea cantităţii mari de lichid care s-a acumulat în cavitatea toracică. Operaţia a durat aproximativ două ore şi s-a încheiat cu bine. Mircea Lucescu ar fi trebuit însă operat cu o zi mai devreme, însă surse medicale au declarat că Spitalul Universitar nu ar fi fost dotat cu instrumentarul necesar.

Pentru ca tehnicianul să poată fi operat în timp util, doctorii s-au zbătut să facă rost de instrumentele medicale adecvate intervenţiei de care avea nevoie şi, în cele din urmă, s-a apelat chiar la un medic de la un alt spital pentru efectuarea operaţiei, care a fost una destul de complicată.

Cookies