Cel mai arogant-tembel bilețel lăsat într-un parbriz de mașină lovită în parcare în București. „Scuze, caută-mă tu!” Și cam atât

29 sept. 2023
1015 Afișari
Cel mai arogant-tembel bilețel lăsat într-un parbriz de mașină lovită în parcare în București.
Cel mai arogant-tembel bilețel lăsat într-un parbriz de mașină lovită în parcare în București. "Scuze, caută-mă tu!" Și cam atât | Sursa foto: Facebook - M. Crina

După ce a lovit mașina unei femei, un șofer i-a lăsat un bilet în care și-a cerut scuze pentru incident și a rugat-o să-l caute, însă fără să scrie și un număr de telefon sau măcar un nume. Martorii susțin că șoferul a plecat rapid după ce a scris biletul, iar femeia a încercat să-l caute pe Facebook.

„Scuze 🙁 Caută-mă să rezolvăm”

Femeia căreia i-a fost lovită mașina a postat pe grupul de Facebook „AUTOR NECUNOSCUT/ Masina lovita in parcare – București și Ilfov” un mesaj în care a povestit ce s-a întâmplat, în speranța că cineva cunoaște autorul bilețelului în care scrie „Scuze 🙁 Caută-mă să rezolvăm”.

Acesta nu a lăsat niciun număr de telefon pentru a putea fi contactat și pentru… a rezolva situația, așa cum sugera și mesajul său lăsat în parbrizul mașinii.

Femeia spune că incidentul a avut loc joi, 28 septembrie, în jurul orei 11, în Grozăvești. Aceasta a rugat membrii grupul de Facebook menționat mai sus să o ajute să identifice șoferul.

Buna ziua,

In decursul zilei de astazi in jurul orei 11 – 11:30, mi-am gasit masina lovita de autoturismul din poza, in Grozavești pe Economu Cezărescu.

În timp ce martorii se uitau la el, acesta a lasat biletul de mai jos, in schimb fără număr de telefon, si a plecat rapid.

Orice ajutor e binevenit, daca il cunoaște cineva vă rog să mi dați un mesaj.

Zi faină!

Printre comentariile în care mai multe persoane au sfătuit-o să meargă cât mai repede la poliție pentru a declara accidentul, s-au strecurat și câteva glume:

  • „Mai bine zicea “Gaseste-ma!” Sa o duca pan’ la capat…” – G. Serea
  • „La politie pt amprente.” – R. Gheran

În cele din urmă, femeia a declarat accidentul la „Biroul Accidente Ușoare”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies