Cel mai aglomerat weekend pe litoral: Peste 200.000 de turişti aşteptaţi în minivacanța de SF. MARIA

de:
15 aug. 2014
0 Afișari
Cel mai aglomerat weekend pe litoral: Peste 200.000 de turişti aşteptaţi în minivacanța de SF. MARIA

MINIVACANȚĂ SF MARIA: În cel mai aglomerat weekend din această vară, aşa cum se aşteaptă patronii unităţilor de cazare de pe litoral, distracţia a început încă de vineri dimineaţă, când, pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa, zeci de mii de oameni au mers să asiste la manifestările prilejuite de Ziua Marinei, informează MEDIAFAX.

Festivităţile se vor desfăşura pe tot parcursul zilei de vineri, încheindu-se în jurul orei 22.00 cu concerte şi retragerea cu torţe executată de marinarii militari.

Manifestări similare vor fi organizate şi la Mangalia, pentru turiştii aflaţi în staţiunile din sudul litoralului.

Ca la fiecare sfârşit de săptămână, staţiunea Mamaia va fi centrul distracţiei, în toate cluburile din staţiune urmând să aibă loc concerte, susţinute de artiştii în vogă ai momentului. Tot în Mamaia, va fi organizată săptămânala paradă a carelor alegorice, dar şi unul dintre cele mai importante evenimente globale dedicate modei, International Fashion Weekend.

CITEȘTE ȘI: ZIUA MARINEI, 15 august. Imagini SPECTACULOASE filmate de o dronă

În Mamaia Sat va avea loc Festivalul de muzică electronică Suwaves, iar pe plaja Modern din Constanţa va fi organizat Festivalul Zilele Prieteniei Bergenbier”, pe scena ridicată cu acest prilej urmând să evolueze, în cele două zile ale manifestării, 16 dintre cele mai tari trupe româneşti, între care Şuie Paparude, Vunk, Paraziţii ori Viţa de Vie.”

De asemenea, în Venus va fi organizat unul dintre concertele din turneul Mix Music Evo 2014, printre invitaţi aflându-se What’s Up, Nicole Cherry, Keo, Deepcentral, Matteo, Crush & Alexandra Ungureanu şi Andreea Balan.

Cookies